Rólunk

1992 óta foglalkozom személy- és tehergépjárművek, valamint munkagépek belföldi illetve külföldi szállításával.

Kedvező árakkal állunk megrendelőink rendelkezésére a nap 24 órájában, az év minden napján.
Azonnali kiszállással, magas színvonalon, modern, jól felszerelt járművekkel.
Autószerviz H-P 8-18.
Autófényezés H-P 8-18.
Karosszéria Javítás H-P 8-18.

Ügyfeleink jelentős része visszatérő, ezzel is igazolva munkánk minőségét.

Rólunk

1992 óta foglalkozom személy- és tehergépjárművek, valamint munkagépek belföldi illetve külföldi szállításával.

Kedvező árakkal állunk megrendelőink rendelkezésére a nap 24 órájában, az év minden napján.
Azonnali kiszállással, magas színvonalon, modern, jól felszerelt járművekkel.
Autószerviz H-P 8-18.
Autófényezés H-P 8-18.
Karosszéria Javítás H-P 8-18.

Ügyfeleink jelentős része visszatérő, ezzel is igazolva munkánk minőségét.

Ha segítségre van szüksége keressen minket elérhetőségeinken!

Autómentés, autószállítás, darus mentés belföldre és külföldre egyaránt.

Balesetes, karambolos, sérült gépkocsi szállítása és mentése azonnal!

Budapest területén a hívástól számított 30-45 percen belül, az ország egész területén a megrendeléstol számított legrövidebb időn belül vállaljuk a kiszállást a nap 24 órájában.

Manapság több szolgáltató is foglalkozik autómentéssel. Fontos, hogy az ügyfelek olyan vállalkozást keressenek fel a bajban, ahol a szakemberek valóban mindenre fel vannak készülve, nemcsak szaktudásukkal, hanem megfelelő felszereléssel is. Nagyon kellemetlen, ha a szolgáltató megérkezik a helyszínre, és nem tudja megoldani az adott problémát a felkészültség hiánya miatt.
Amennyiben Ön szeretne biztosra menni az autómentéssel kapcsolatban, keressen minket, és nem érhetik váratlan szituációk!

Cégünk évek óta foglalkozik autómentéssel. Tisztában vagyunk azzal, hogy óriási a felelősség rajtunk, sok múlik a felkészültségünkön, éppen ezért sosem bízzuk a véletlenre a körülményeinket. Minden eszköz, szaktudás rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy hamar megoldjuk az ügyfelek problémáit. Az autómentés terén sokféle esettel találkoztunk már, számunkra semmi sem jelenthet kihívást. A fő célunk az, hogy szaktudásunkkal megoldjuk a kellemetlen helyzetet, így pedig a bajba jutottak is megnyugodhatnak. Nálunk a legjobb kezekben vannak a balesetes, műszaki hibás járművek.

Szeretné a legjobb kezekben tudni veterán vagy versenyautóját? Nálunk minden feltétel adott a biztonságos autószállításhoz, keressen minket!

Bizonyos esetekben szükség lehet verseny vagy veteránautó szállításra. Természetes, hogy a tulajdonosok szeretnék megtalálni a legfelkészültebb csapatot a feladatra, hiszen az értékes, pótolhatatlan autókat nem lehet akármilyen formában, szakmai tapasztalat nélkül szállítani.

Autószállítás Budapesten, szakmailag rátermett emberekkel, Profi felszereléssel, amellyel minden helyzet megoldható!

A biztonságos és szakszerű autószállításhoz elengedhetetlen a szakmai tapasztalat és azok a berendezések, amelyekkel egyszerűen, problémák nélkül meg lehet oldani a járművek mozgatását, utaztatását. Rendkívül kellemetlen, ha a szállítás során baleset történik, például a nem megfelelő állapotú mozgatóeszközök miatt. A szolgáltató és a megrendelő egyaránt igen kényes helyzetekkel találhatják magukat szemben.

Amennyiben Önnek is szüksége lenne valamilyen okból kifolyólag szakszerű autószállításra, keressen fel bennünket bizalommal! Cégünk több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik a mentés, járműszállítás terén. Munkánkat körültekintően, lelkiismeretesen végezzük. Az autószállítás körülményeit valóban nem bízzuk a véletlenre: a legjobb, legfelkészültebb szakemberekből áll csapatunk, munkánkhoz modern, rendszeresen ellenőrzött berendezéseket alkalmazunk. Bátran ránk bízhatja értékes járművét, nem érhetik kellemetlen meglepetések a szállítás végeztével, a szóban forgó autók épségben megérkeznek az adott helyszínre.

Szeretne biztos megoldást találni az autómentéshez? Keressen bennünket, a daru berendezéssel egyszerűen elvégezzük a feladatokat!

Egy műszaki hiba vagy közúti baleset alapvetően kényelmetlen helyzetbe hozhatják az érintett autósokat. Érthető, hogy sokan azonnal szeretnék megoldani az adott szituációt, azonban ilyenkor gyakran elkezdődik a találgatás azzal kapcsolatban, hogy milyen opciót válasszanak az autómentéshez?

Egy biztos, nem érdemes egyedül, vagy akár ismerősök, családtagok bevonásával hozzálátni a mentésnek, hiszen nem áll rendelkezésükre a szállításhoz, mozgatáshoz alkalmas eszköz. Kellő tapasztalat, gyakorlat nélkül az emberek csak kockázatokat vállalnak!

A bajban célszerű bennünket hívni, ugyanis az autómentést daruval végezzük, ami a legkiválóbb megoldást kínálja ebben a nehéz helyzetben. A daru biztos alternatíva, amellyel tulajdonképpen bármilyen helyzetből ki lehet emelni az autót, és el lehet azt szállítani.

Autómentés daruval, a biztos megoldás

 • Bezárt állapotú
 • Árokban lévő
 • Futómű sérült
 • Veteránautók
 • Hajók

A daruval a nagy tömegeket gyerekjáték kezelni, veszélyes körülmények sem alakulhatnak ki, és ami a legjobb, hogy még gyorsan el is lehet szállítani a problémás járművet. A darus autómentéssel tehát hamar visszaállhat a rend az utakon, ami nem csupán az érintett járműtulajdonosoknak kedvez, hanem a többi közlekedőnek is.

A daruval fennakadások nélkül tudjuk elvégezni a mentést. A jármű nem kerülhet kockázatos helyzetbe az emelés során, a munkához használt berendezés százszázalékban megbízható, amelynek rendszeres karbantartására is odafigyelünk. A mentést rövid határidővel, rugalmasan vállaljuk. Megkeresése után igyekszünk minél hamarabb megérkezni a helyszínre, és megkezdeni a munkálatokat. Lelkiismeretesek, megbízhatók vagyunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal, munkánkkal.

Amit a darus autómentésről tudni érdemes

Darus autómentés

Mire lehet számítani, ha úgy hozza az élet, hogy csak a darus autómentés segíthet? Egyáltalán milyen esetekben lehet szükség erre? Összefoglalónkból minden kiderül!

Aki gyakran vezet, előbb vagy utóbb szinte biztosan kerül olyan, kellemetlen szituációba, amikor nem a megszokott módon jut el a célállomásra, hanem autómentővel. Egy ilyen szituáció szerencsére nem csak komoly baleset lehet, bár egyik sem sok jóval kecsegtet, számtalan különféle magyarázata lehet annak, hogy szakszerű segítség nélkül nem megy tovább az autó. Mi a teendő ilyenkor?

Összeszedettség és pontos tájékoztatás

Darus autómentés

Egy műszaki hiba vagy egy defekt meglehetősen bosszantó, ráadásul tudjuk jól, hogy ilyesmi mindig épp akkor történik, amikor sietünk. Ha rosszabb a helyzet és az autó totálkáros lesz, különösen nehezen őrizzük meg a hidegvérünket, a legfontosabb mégis az, hogy néhány mély lélegzettel nyugtassuk meg magunkat és lépjünk a tettek mezejére, vagyis hívjunk autómentőt.

Ne feledjük, hogy csak megfelelő információk birtokában tudnak szakszerű segítséget nyújtani nekünk, készüljünk fel hát, hogy sok és sokféle kérdést kell majd megválaszolnunk. A vonal másik végén elsősorban a történtekről és a helyzet súlyosságáról fognak érdeklődni, ezen felül meg kell határoznunk a jármű típusát, a pontos helyszínt és azt is, hogy hova szeretnénk eljutni.

A pontos válaszokkal nem csak az autómentős csapat munkáját könnyítjük meg, hanem a saját dolgunkat is. Elkerüljük a kellemetlen szituációkat, gyorsabban érkezik meg a segítség, ráadásul fölösleges költségektől is megkímélhetjük magunkat.

Amikor a darus autómentés az egyetlen út

Darus autómentés

Gyakran épp megfelelő az egyszerű tréler, viszont ha a válaszaink alapján úgy ítélik meg, csak a darus autómentés segíthet. Amennyiben az autónak kitörik a kereke, felborul vagy éppen árokba csúszik, akkor számíthatunk arra, hogy darus autó formájában érkezik a mentőangyalunk. Egyfelől bizonyos esetekben ez a hatékonyság záloga, másfelől pedig ez a módszer segít elkerülni a további károkat.

Bár a tréleres megoldáshoz is profi csapatra van szükség, a darus autómentés komoly felkészültséget igényel. Tisztában kell lenni a megfelelő technikával és rengeteg tapasztalatra kell szert tenni a mentésben ahhoz, hogy az zökkenőmentes legyen, ezen felül természetesen speciális eszközökre is szükség van.

A rugalmasság és gyorsaság ebben az esetben aranyat ér, hiszen a helyzet súlyosságától függetlenül mihamarabb szeretnénk magunk mögött hagyni a történteket. Egy korrekt csapatra az év bármely napján számíthatunk, akár nappal, akár az éjszaka közepén telefonálunk, azonnali kiszállással reagálnak és a segítségünkre sietnek.

A darus autómentés egyéb kellemetlen esetei

 • Ha valami miatt nem lehet elforgatni a kormányt, például tönkremegy a kulcs elektronikája, akkor az első kerekeket sem lehet mozgásra bírni, és ez kizáró oka a tréleres mentésnek.
 • Darus autómentésre van szükség akkor is, ha meghiúsult lopási kísérletből adódóan kár éri a gyújtáskapcsolót, hiszen ilyenkor szintén irányíthatatlanná válik az autó.
 • Végül van egy egészen egyszerű eset is, mégpedig az, ha az egyetlen kulcsot elveszítjük, esetleg az utastérben vagy a csomagtartóban hagyjuk, hiszen így az autó nem indul.

Bármi legyen is az ok, amennyiben csak a szakszerű darus autómentés képes megoldani a helyzetet, ránk számíthat bárhol, bármikor. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, és ossza meg velünk, hogy mi történt, csapatunk pedig a lehető leghamarabb a megadott helyszínre indul, hogy kihúzza Önt a bajból!

A kamionmentés körülményeit nem lehet a véletlenre bízni. Válassza a legfelkészültebb csapatot, és nem érhetik kellemetlenségek, keressen bennünket!

Sajnos kamionokkal kapcsolatban is szükség lehet mentésre, elég csak egy műszaki meghibásodásra gondolni. Nagyon fontos, hogy az érintettek komolyan vegyék a helyzetet, és semmiképp se bízzák akárkire a kamionmentés folyamatát!

A kamionok szakszerű mentése elsősorban a biztonság szempontjából lényeges. A profi szakembereknek minden eszközük, szaktudásuk rendelkezésre áll ahhoz, hogy a robusztus járműveket könnyedén mozgassák, majd elszállítsák probléma nélkül az adott helyszínről. Egy laikus számára már a kamion mérete elrettentő lehet ahhoz, hogy ne tudja megfelelően kezelni az adott szituációt.

A félelem, bizonytalanság további kockázatos helyzeteket szülhet, azonban egy profi semmitől sem ijed meg, így uralja, egy kézben tartja a kamionmentést.

A tapasztalat, professzionális eszközök tehát elengedhetetlenek a problémamentes munkálatokhoz.

 • 0-24-ig
 • Kamion mentés belföldön és külföldön egyaránt!
 • Balesetes és műszaki hibás kamionok szakszerű mentése, szállítása.
 • Egyszerre akár több kamionmentő is rendelkezésre áll!

A szakszerű mentés azért is fontos, mert nagyon hamar meg lehet szüntetni a problémát az adott útszakaszon, így hosszú dugók sem alakulhatnak ki, amelyek a többi autóst, közlekedőt hátráltatnák. Rengeteg konfliktust, idegeskedést lehet ezáltal megakadályozni.

Önnek is szüksége lenne profi segítségre a kamionmentéshez műszaki hiba miatt? Megtalálta a megfelelő szakembereket a munkához, akik százszázalékban megfelelnek az elvárásoknak. Kellő tapasztalattal rendelkezünk, fő célunk az, hogy az ügyfelek problémáit minél hamarabb, hatékonyabban megoldjuk. Eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük, modern eszközeinkkel eredményes munkát végzünk.

Díjszabás

1

Budapesten belül

autómentés és autószállítás 25.000 Ft-tól

2

Vidéki szállítás

Alapdíj + 300 Ft/km-tól

3

Külföldi autószállítás

megbeszélés alapján!

Elérhetőségek

Elérhetőségek