Autómentés, autószállítás, darus mentés
Autómentés, autószállítás, darus mentés
Autómentés, autószállítás, darus mentés

Rólunk

1992 óta foglalkozom személy- és tehergépjárművek, valamint munkagépek belföldi illetve külföldi szállításával.

Kedvező árakkal állunk megrendelőink rendelkezésére a nap 24 órájában, az év minden napján.
Azonnali kiszállással, magas színvonalon, modern, jól felszerelt járművekkel.
Autószerviz H-P 8-18.
Autófényezés H-P 8-18.
Karosszéria Javítás H-P 8-18.

Ügyfeleink jelentős része visszatérő, ezzel is igazolva munkánk minőségét.

Rólunk

1992 óta foglalkozom személy- és tehergépjárművek, valamint munkagépek belföldi illetve külföldi szállításával.

Kedvező árakkal állunk megrendelőink rendelkezésére a nap 24 órájában, az év minden napján.
Azonnali kiszállással, magas színvonalon, modern, jól felszerelt járművekkel.
Autószerviz H-P 8-18.
Autófényezés H-P 8-18.
Karosszéria Javítás H-P 8-18.

Ügyfeleink jelentős része visszatérő, ezzel is igazolva munkánk minőségét.

Ha segítségre van szüksége keressen minket elérhetőségeinken!

Autómentés, autószállítás, darus mentés belföldre és külföldre egyaránt.

Balesetes, karambolos, sérült gépkocsi szállítása és mentése azonnal!

Budapest területén a hívástól számított 30-45 percen belül, az ország egész területén a megrendeléstol számított legrövidebb időn belül vállaljuk a kiszállást a nap 24 órájában.

Manapság több szolgáltató is foglalkozik autómentéssel. Fontos, hogy az ügyfelek olyan vállalkozást keressenek fel a bajban, ahol a szakemberek valóban mindenre fel vannak készülve, nemcsak szaktudásukkal, hanem megfelelő felszereléssel is. Nagyon kellemetlen, ha a szolgáltató megérkezik a helyszínre, és nem tudja megoldani az adott problémát a felkészültség hiánya miatt.
Amennyiben Ön szeretne biztosra menni az autómentéssel kapcsolatban, keressen minket, és nem érhetik váratlan szituációk!

Cégünk évek óta foglalkozik autómentéssel. Tisztában vagyunk azzal, hogy óriási a felelősség rajtunk, sok múlik a felkészültségünkön, éppen ezért sosem bízzuk a véletlenre a körülményeinket. Minden eszköz, szaktudás rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy hamar megoldjuk az ügyfelek problémáit. Az autómentés terén sokféle esettel találkoztunk már, számunkra semmi sem jelenthet kihívást. A fő célunk az, hogy szaktudásunkkal megoldjuk a kellemetlen helyzetet, így pedig a bajba jutottak is megnyugodhatnak. Nálunk a legjobb kezekben vannak a balesetes, műszaki hibás járművek.

Gyors és megbízható segítség a bajban: non-stop autómentés

Non-stop autómentés

Volt már olyan helyzet, hogy bajba került útközben, és nem kapott gyors segítséget? Ez nem fordulhat elő, ha igénybe veszi non-stop autómentés szolgáltatásunkat. 

Minden sofőr felelősséggel tartozik a saját és mások biztonságáért, ezért elengedhetetlen a szabályoknak megfelelő közlekedés. Lényeges feladat a jármű műszaki állapotának rendszeres és alapos ellenőrzése, hiszen ezen is múlhat, hogy épségben és időben érkezik-e valaki a kijelölt célba.

A felelősségteljes vezetés, és a kiváló műszaki állapot ellenére is előfordulhat probléma, sajnos baleset is. Ilyenkor kisebb és komoly sérülések keletkezhetnek a járműben, amelyek miatt esetleg nem sikerül az utat folytatni. Ebben a helyzetben a legjobb megoldás hozzánk fordulni, ugyanis mi non-stop autómentéssel foglalkozunk.

Felkészülten, korszerű háttérrel, nagy tapasztalattal vállaljuk az autómentést bármelyik nap bármely időszakában. Tudjuk, hogy mennyire nehéz éjszaka vagy hétvégén gyors és megbízható segítséget kapni. Ránk mindig számíthat, így bárhol és bármikor merül fel problémája, igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül a megadott helyszínre érkezni.

Nem csak a fővárosban, és a lakott településeken, hanem a főutakon, és más területeken is adódhatnak gondok, amikor az ember tanácstalanná válik. Nem kell aggódnia, ugyanis ha bennünket hív, mindent megteszünk a felmerült problémák mihamarabbi elhárításáért. 

Rendelkezésünkre áll a célnak megfelelő, jármű szállítására alkalmas gépjármű, valamint azok a speciális eszközök, amelyekkel gördülékenyen és szakszerűen tudjuk a szükséges feladatokat ellátni. Tisztában vagyunk vele, a mindennapok során használt autó is nagyon fontos, hogy jó állapotban legyen, ha pedig munkaeszközről van szó, főként lényeges a problémát minél hamarabb megoldani. 

Bármikor adódik bármilyen probléma, forduljon hozzánk bizalommal! Hívja a megadott telefonszámunkat, vagy küldjön nekünk üzenetet! Nagy szaktudással, kedvező áron, az ország egész területén, sőt külföldön is elvégezzük a ránk bízott teendőket. 

Autómentés Budapesten, lelkiismeretesen, profikkal!

autómentés Budapest

Autómentés Budapesten, megbízható szolgáltatóval, korszerű eszközökkel. Csapatunk maximálisan a bajbajutottak mellé áll, keressen minket bátran!

Tény, hogy az autó műszaki hibája soha sem jöhet jókor. Ilyenkor sokan kétségbeesnek, azonban ez nem tarthat sokáig, hiszen még arról is kell gondoskodni, hogy valahogy elszállításra kerüljön a járművük a területről. Ilyenkor jól jön egy olyan szolgáltató, amely megbízható, és lelkiismeretesen végzi a munkáját. Egyeseket már egy minőségi autómentő szolgáltatás is meg tudja nyugtatni, hiszen tudják, hogy problémájuk meg fog oldódni, így nem maradnak egyedül a bajban. Amennyiben Önnek is fontos a felkészültség, és a lelkiismeretes munkavégzés, keressen bennünket Budapesten az autómentésért!

Budapesten az autómentéssel kapcsolatban igazán minőségi, megbízható szolgáltatást kínálunk a bajbajutott ügyfeleknek. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal, nem fogunk csalódást okozni, sem a felkészültség, sem pedig a munkavégzés terén. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy műszaki hiba, vagy egy közúti baleset mennyire kényes, kellemetlen helyzeteket tud produkálni, így igyekszünk úgy végezni a feladatainkat, hogy az ügyfelek némiképp megnyugodjanak. Lelkiismeretesek vagyunk, ránk biztosan számíthatnak a bajban a járműtulajdonosok Budapesten az autómentésben. Nálunk a legjobb kezekben vannak a kocsik, modern eszközeinkkel nagyon hamar el tudjuk szállítani az adott helyszínről az autókat. Budapesten az autómentésnél bármilyen feladatot el tudunk látni. Minőségi szolgáltatásunknak köszönhetően az autósok problémája rövid időn belül, gördülékenyen megoldódhat!

Budapesten az autómentéshez megfelelő segítséget tudunk nyújtani, bátran forduljon hozzánk, csapatunk tudja, hogy mire van szükség a kényes helyzetekben! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Áraink korrektek, megfizethetők, anyagi szempontból is jól jár velünk. Ha kérdezni szeretne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Sérült gépkocsi szállítása és mentése éjjel vagy nappal is!

Sérült gépkocsi szállítás és mentés

Sérült gépkocsi szállítása rugalmasan, jó áron, az ország egész területén! A szolgáltatásunk az Ön autójára is vonatkozik, csak hívnia kell!

A sérült gépkocsi szállítása olyan szolgáltatás, amit rendszeresen igénybe vesznek tőlünk, hiszen balesetek sajnos gyakran történnek. Az utakon egy szempillantás alatt vészhelyzet állhat elő. A fáradt, figyelmetlen, kezdő sofőr balesetet idézhet elő, de az időjárásnak is legalább akkora szerepe van egy szerencsétlen szituáció kialakulásában. A sérült gépkocsik szállítására akkor van szükség, ha karambol történt, de ütközés, árokba borulás vagy kisiklás esetén is szükség lehet egy autómentőre.

A sérült gépkocsi szállítását csak autómentővel lehet elvégezni. Az autó tulajdonosának a kezében van a döntés, hogy milyen céget szeretne mozgósítani a baleset helyszínére. A balesetes járművek csak bizonyos ideig maradhatnak az út mellett, mert utána az autópálya illetékesei elszállíttatják onnan. Ha nem szeretne tehát órákat vesztegelni, megbízható és nem méregdrága szolgáltatást akar igénybe venni, amit Ön választott, akkor hívjon minket a sérült gépkocsi szállításhoz!

Éjjel és nappal is hívhat, a bonyolult eseteket is igyekszünk megoldani, senkit sem hagyunk ott az út mellett. Az árokba borult vagy súlyosan sérült járműveknél áll fenn a legnagyobb rizikó, mert a kiemelés, a vontatás csak ronthat a jármű állapotán. Rendelkezünk kellő tapasztalattal és profi gépparkkal is, ennek köszönhetően a sikeres mentéseink száma is kiemelkedő.

A napszak és a helyszín sem számít, mert ha vészhelyzet áll elő, akkor mi mindig útra készen állunk. Forduljon hozzánk, ha az út szélén ragadt az autójával és mi rövidesen ott vagyunk, hogy kimentsük a bajból! Önnek nincs más dolga, csak a hívást követően megvárni, hogy a munkatársunk az autómentővel megérkezzen. A többi a mi dolgunk, elvégezzük a szükséges mentést és a sérült gépkocsi szállítását gyorsan megoldjuk. Amennyiben szeretne még kérdezni tőlünk, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeinken!

Autómentés Budapesten: válassza a biztonságosabb megoldást!

Autómentés Budapesten

Autómentés Budapesten, profi szakemberekkel, megfelelő felszereléssel. Ne tegye kockára mások vagy saját épségét, keressen minket bizalommal!

Ha az autó műszaki hibájáról van szó, egyesek nem rettennek attól vissza, hogy ismerősök, családtagok segítségével próbálják meg elvontatni a járművet a helyszínről. Ez sok esetben rendkívül veszélyes lehet, különösen akkor, ha az embernek nincs túl sok tapasztalata ezen a területen, és emiatt például helytelenül lesz összekötve a problémás jármű a vontató autóval. Sokkal nagyobb kár is keletkezhet, arról nem beszélve, hogy ezzel mások is veszélyeknek vannak kitéve az utakon. Bármikor megtörténhet a baj, nem érdemes kísérletezni a műszaki hibánál sem. Ekkor a legideálisabb, ha profi szakemberekre bízzák a járművezetők magukat. Amennyiben Önnek a fővárosban lenne szüksége felkészült csapatra, keressen minket bizalommal az autómentéshez Budapesten!

Budapesten az autómentésben szakszerű segítséget tudunk nyújtani. Minden eszköz a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy az adott helyszínről biztonságosan, problémamentesen elszállítsuk a járműveket. Ha minket választ Budapesten az autómentéshez, hosszas szervezésre sincs szükség. Semmi más dolga nincs, csak fel kell hívnia bennünket, mi pedig nagyon hamar megérkezünk a helyszínre, és megkezdjük a művelet elvégzését. A profi munkánknak köszönhetően Ön nem sodorhat senkit kockázatos helyzetekbe, ráadásul nagyon gyorsan elszállításra kerülhet a jármű. Budapesten az autómentéshez rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást kínálunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal.

Forduljon hozzánk bizalommal Budapesten az autómentésért, és nem érhetik kellemetlenségek! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásunkról, a képgalériában pedig korábbi mentéseinkről tekinthet meg fotókat, így előzetesen is láthatja, hogy igazi profikkal van dolga. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Profi autómentéshez nem kell csapatot keresnie! Hívjon minket!

profi autómentés

profi autómentéshez egy profi csapatra van szükség! Az autója, járműve nem marad bajban, ha a megfelelő helyre fordul megoldásért!

Autót menteni legtöbbször balesetekből kell, amikor egy jármű árokba csúszik, karambolozik, fának megy stb. és a helyszínről már nem lehet vele tovább haladni. A sérült állapotú járműhöz szállítást kell szervezni, amivel el lehet juttatni a megrendelő által megjelölt autószerelő műhelybe, helyszínre. A profi autómentés célja az, hogy a mozgásképtelenné vált járművet minél hamarabb kimentse a baleset helyszínéről és segítsen az ügyfélnek abban, hogy a probléma megoldásában előre jusson.

Nagyon fontos körültekintően kiválasztani, hogy milyen csapatot hív a helyszínre, mert egy vészhelyzetben profi autómentésre van szükség! Honnan tudja, hogy a maga területén kiváló teljesítményt produkáló szakemberekkel van dolga? Érdemes kicsit jobban megismerni a céget, mielőtt telefonál értük. Így kevesebb az esélye annak, hogy rosszul választ segítséget a kockázatos helyzetekben!

Egy profi autómentéshez először is rendelkezni kell a megfelelő gépparkkal. Az autókat, járműveket mozgatni kell és szállítani is. Ehhez darus és vontatóval felszerelhető járműre van szükség. Karbantartott, korszerű és a célnak tökéletesen megfelelő járművel indulunk útnak minden mentéshez. A felszerelés még önmagában kevés, ugyanis a profi autómentéshez kellenek profi kollégák is. Ők azok, akik már rutinosan felmérik a helyszínt, gyakorlottan kezelik a mentéshez alkalmazott eszközöket és a mentést olajozottan, gyorsan lebonyolítják. Gondoskodunk arról, hogy a jármű szerelő műhelybe vagy bontó műhelybe kerüljön, amilyen gyorsan csak lehet!

Hívja a mi kollégáinkat, ha baleset érte, lerobbant az úton vagy egyéb okból nem tud haladni a járművével! A csapatunk sokat látott, tapasztalt és a munkáját komolyan veszi. Önnek is a segítségére sietünk, ha profi autómentésre van szüksége! A szolgáltatásainkról kérjen részletes tájékoztatást, lépjen kapcsolatba velünk az egyik elérhetőségünkön!

Szeretné a legjobb kezekben tudni veterán vagy versenyautóját? Nálunk minden feltétel adott a biztonságos autószállításhoz, keressen minket!

Bizonyos esetekben szükség lehet verseny vagy veteránautó szállításra. Természetes, hogy a tulajdonosok szeretnék megtalálni a legfelkészültebb csapatot a feladatra, hiszen az értékes, pótolhatatlan autókat nem lehet akármilyen formában, szakmai tapasztalat nélkül szállítani.

Autószállítás Budapesten, szakmailag rátermett emberekkel, Profi felszereléssel, amellyel minden helyzet megoldható!

A biztonságos és szakszerű autószállításhoz elengedhetetlen a szakmai tapasztalat és azok a berendezések, amelyekkel egyszerűen, problémák nélkül meg lehet oldani a járművek mozgatását, utaztatását. Rendkívül kellemetlen, ha a szállítás során baleset történik, például a nem megfelelő állapotú mozgatóeszközök miatt. A szolgáltató és a megrendelő egyaránt igen kényes helyzetekkel találhatják magukat szemben.

Amennyiben Önnek is szüksége lenne valamilyen okból kifolyólag szakszerű autószállításra, keressen fel bennünket bizalommal! Cégünk több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik a mentés, járműszállítás terén. Munkánkat körültekintően, lelkiismeretesen végezzük. Az autószállítás körülményeit valóban nem bízzuk a véletlenre: a legjobb, legfelkészültebb szakemberekből áll csapatunk, munkánkhoz modern, rendszeresen ellenőrzött berendezéseket alkalmazunk. Bátran ránk bízhatja értékes járművét, nem érhetik kellemetlen meglepetések a szállítás végeztével, a szóban forgó autók épségben megérkeznek az adott helyszínre.


Veteránautók szállítása megbízható vállalkozással!

Veteránautók szállítása

Veteránautók szállítása megbízható vállalkozással. Értékes járműveit bízza felkészült csapatra, állunk az ügyfelek rendelkezésére hosszú távon!

Ha veteránautók szállítására van szükség, természetes, hogy a tulajdonosok ezt nem bízzák a véletlenre. Értékes, pótolhatatlan járműveikhez mindenképp megbízható, gyakorlott szakembereket szeretnének találni, akiknek minden eszköz a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy problémamentesen lehessen megoldani a szállítást. Amennyiben Önnek is a legfelkészültebb csapatra lenne szüksége a veteránautó szállításhoz, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Cégünk megfelelő segítséget tud nyújtani a veteránautó szállításhoz is. Ha minket választ, nem érhetik kellemetlen meglepetések, vagy olyan károk, amelyeknek kifizetése anyagilag megterhelő, hosszadalmas lenne. Nálunk a legjobb kezekben vannak az értékes, ritka járművek. A veteránautó szállítást profi eszközökkel végezzük, amelyeknek ellenőrzéséről rendszeresen gondoskodunk. Berendezéseink mindig naprakészek, a megbízható műszaki háttér maximálisan rendelkezésünkre áll a veteránautó szállításhoz. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal.

A szállításban hosszú távon számíthat ránk. Tisztában vagyunk azzal, hogy többször lehet szükség megbízható vállalkozásra ezen a területen, például a különböző rendezvények, kitelepülések miatt. Bátran kereshet minket a jövőben, cégünk folyamatosan elérhető az ügyfelek számára.

veteránautó szállítással kapcsolatban ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatást biztosítunk. Megkeresése után rövid időn belül el is tudjuk látni a feladatot, így velünk könnyedén tervezhet. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A munkát korrekt árakért cserébe vállaljuk, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a szakszerű szállításért. Pontosak, precízek vagyunk. Ha kérdései lennének, vagy szeretné ránk bízni a szállítást, keressen minket bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. 

Sérült gépkocsi szállítása és mentése azonnal!

sérült gépkocsi szállítás

Egy sérült gépkocsi szállítása késlekedés nélkül megtörténhet! Ne vesztegeljen órákig az autóval, kérje profi csapat segítségét!

A balesetben vagy egyéb módon sérült gépkocsi szállítását kizárólag autómentő csapatra szabad bízni. A modern járművekből álló géppark az egyik feltétele a megbízható szolgáltatásnak, de a rugalmasság is fontos, ha egy autómentéssel foglalkozó csapatnak a kiválasztásáról kell dönteni. Jó, ha mindig kéznél van egy telefonszám, amit fel lehet hívni, ha karambol történik. Egy sérült gépkocsi szállítása, mentése nem olyan feladat, amit könnyen meg lehet oldani. Az autómentés legyen profi, különben csak még nagyobb kár keletkezik a gépjárműben.

sérült gépkocsi szállításával kapcsolatban is keressen minket bizalommal! A Bánfai Autómentés számára nem jelent kihívást egy súlyosan megrongálódott autó mentése és szállítása sem. A tapasztalatunk és a korszerű eszközeink, valamint az elhivatottságunk együttesen segít minket abban, hogy a sérült gépkocsi szállítást is meg tudjuk oldani, az ügyfelek elvárásainak megfelelően.

A baleseteket nem lehet előre megjósolni, egyik pillanatról a másikra bekövetkezhet, hogy a sofőr elveszti az uralmát a járműve fölött és árokba borul vagy egy másik autós fut a kocsijába. A mi szolgáltatásunk viszont kiszámítható és a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk az ügyfeleknek. A helyszínre a hívás után nem sokkal megérkezünk és sikeres autómentést hajtunk végre. Nem hagyjuk, hogy az ügyfelek még tovább egy kellemetlen szituációban ragadjanak!

A segítség azonnal megérkezik, ha a mi telefonszámunkat hívja baj esetén! Forduljon bizalommal a Bánfai Autómentéshez és mi elindulunk a megadott helyszínre! A gépkocsi mentését és szállítását is megoldjuk, méghozzá magas színvonalon. A hívást követően akár fél óra múlva megérkezünk és megkezdjük a mentést. Nem hagyjuk, hogy órákat várakozzanak a szerencsétlenül járt sofőrök és utasok. A honlapunkon megtalálja az elérhetőségeinket, hívjon mentéshez,  sérült gépkocsi szállításához vagy érdeklődjön a részletekkel kapcsolatban!

Szeretne biztos megoldást találni az autómentéshez? Keressen bennünket, a daru berendezéssel egyszerűen elvégezzük a feladatokat!

Egy műszaki hiba vagy közúti baleset alapvetően kényelmetlen helyzetbe hozhatják az érintett autósokat. Érthető, hogy sokan azonnal szeretnék megoldani az adott szituációt, azonban ilyenkor gyakran elkezdődik a találgatás azzal kapcsolatban, hogy milyen opciót válasszanak az autómentéshez?

Egy biztos, nem érdemes egyedül, vagy akár ismerősök, családtagok bevonásával hozzálátni a mentésnek, hiszen nem áll rendelkezésükre a szállításhoz, mozgatáshoz alkalmas eszköz. Kellő tapasztalat, gyakorlat nélkül az emberek csak kockázatokat vállalnak!

A bajban célszerű bennünket hívni, ugyanis az autómentést daruval végezzük, ami a legkiválóbb megoldást kínálja ebben a nehéz helyzetben. A daru biztos alternatíva, amellyel tulajdonképpen bármilyen helyzetből ki lehet emelni az autót, és el lehet azt szállítani.

Autómentés daruval, a biztos megoldás

 • Bezárt állapotú
 • Árokban lévő
 • Futómű sérült
 • Veteránautók
 • Hajók

A daruval a nagy tömegeket gyerekjáték kezelni, veszélyes körülmények sem alakulhatnak ki, és ami a legjobb, hogy még gyorsan el is lehet szállítani a problémás járművet. A darus autómentéssel tehát hamar visszaállhat a rend az utakon, ami nem csupán az érintett járműtulajdonosoknak kedvez, hanem a többi közlekedőnek is.

A daruval fennakadások nélkül tudjuk elvégezni a mentést. A jármű nem kerülhet kockázatos helyzetbe az emelés során, a munkához használt berendezés százszázalékban megbízható, amelynek rendszeres karbantartására is odafigyelünk. A mentést rövid határidővel, rugalmasan vállaljuk. Megkeresése után igyekszünk minél hamarabb megérkezni a helyszínre, és megkezdeni a munkálatokat. Lelkiismeretesek, megbízhatók vagyunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal, munkánkkal.

Darus autómentő, amire megéri költeni

darus autómentő

Szeretné, ha a kellemetlen közúti esete könnyen és gyorsan megoldódna? Ez esetben csakis a darus autómentő tud az igényeinek megfelelően segíteni!

Legyen szó egy ütközésről vagy műszaki rendellenességről, ezek a problémák mind komoly kellemetlenséget tudnak okozni az autósoknak. Az érintettek mellett a többi közlekedő is kénytelen alkalmazkodni a kialakult helyzethez.

Mindenkinek fontos, hogy a lehető leghamarabb megoldódjon a kialakult szituáció, így mindenki nyugodtan folytathatja tovább az útját.

Darus autómentőre megéri költeni

Egyesek úgy vannak vele, hogy nem szeretnének költeni a szakemberekre ilyen helyzetben, pedig többek között egy darus autómentő tudja az igényeknek megfelelően megoldani a helyzetet. A berendezéssel gyorsan, könnyedén kivitelezhető a mentés, úgy, hogy közben a biztonságra is oda tudnak figyelni a szakemberek.

Akiknek már van tapasztalatuk a darus autómentőkkel kapcsolatban, tudják, hogy megérte áldozni pénzt a szolgáltatásra, mert a legkisebb probléma nélkül sikerült a mentés.

A vontatás hosszadalmas és veszélyes is lehet, az emberi erő ez esetben kevés. Korszerű autómentő berendezésre van szükség ahhoz, hogy a problémás kocsik elszállíthatók legyenek.

A daruzás a leghatékonyabb alternatíva

Ahhoz, hogy a legtöbb közúti probléma megoldható legyen, mindenképp mozgatni kell a járműveket egyik helyről a másikra. Emiatt is a legideálisabb opció a daruzás az autómentéshez, hiszen a berendezéssel könnyen lehet emelni, mozgatni a járműveket.

Nem véletlenül mondják, hogy a daruval bármilyen szituáció megoldható.

A darus autómentő a legokosabb megoldás a bajban, bízza ránk a feladatot, és garantáljuk, hogy Ön is pozitív tapasztalatokat fog szerezni a szolgáltatásról! A legmodernebb berendezésekkel dolgozunk.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk. Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Darus autómentő Budapesten, amellyel bármilyen helyzet megoldható

darus autómentő budapest

Budapesten a darus autómentővel a legbonyolultabbnak tűnő helyzetek is könnyen megoldhatók. Keressen minket a gyors segítségét, a minőség garantált!

Sajnos az autósokkal az önhibájukon kívül is megtörténhetnek balesetek, amikor is szükség lesz külső segítségre a jármű elszállításához. Bizonyos szituációkban a járművek az árokban kötnek ki, vagy olyan helyzetben vannak, amikről az emberek úgy gondolják, hogy csak hosszas munkával lehet megoldani.

Amikor az érintett vezetők úgy érzik, hogy megoldhatatlan a problémájuk, akkor kell bennünket hívni Budapesten a darus mentésért.

Budapesten a darus autómentővel bármilyen helyzet megoldható

A darus autómentő Budapesten valóban hatékony segítséget tud nyújtani a bajban. A berendezéssel könnyen lehet emelni, mozgatni az árokba borult vagy tetejére fordult kocsikat, így azokat el is lehet szállítani. Szolgáltatásunk a műszaki hibás személyautóknál is szóba jöhet, hiszen a daruval könnyedén lehet mozgatni a járműveket.

A darus berendezés nagyon gyorsan, hatékonyan dolgozik, ami részben fontos a forgalmi akadályok elhárítása miatt is. A hosszas mentés hatalmas dugókhoz vezethet, az autósok türelmetlenné válhatnak, amelyből szintén kialakulhat baleset.

Darus autómentés, a biztonságos választás

A vontatással ellentétben a darus autómentés azért előnyösebb választás, mert itt a sérült jármű a mentés után nincs kitéve a veszélyeknek. A vontatás kivitelezése sokkal körülményesebb, és időt igénylő feladat, míg a darus berendezéssel nincsenek ilyen kockázatok.

Budapesten rugalmas, megbízható szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek. A szakszerű segítség már önmagában megnyugtathatja az autósokat, nálunk a legjobb kezekben lesznek a járművek. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról.

A korrekt árakról sem feledkezünk meg, így a szakszerű autómentés bárki számára könnyedén igénybe vehető. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Amit a darus autómentésről tudni érdemes

Darus autómentés

Mire lehet számítani, ha úgy hozza az élet, hogy csak a darus autómentés segíthet? Egyáltalán milyen esetekben lehet szükség erre? Összefoglalónkból minden kiderül!

Aki gyakran vezet, előbb vagy utóbb szinte biztosan kerül olyan, kellemetlen szituációba, amikor nem a megszokott módon jut el a célállomásra, hanem autómentővel. Egy ilyen szituáció szerencsére nem csak komoly baleset lehet, bár egyik sem sok jóval kecsegtet, számtalan különféle magyarázata lehet annak, hogy szakszerű segítség nélkül nem megy tovább az autó. Mi a teendő ilyenkor?

Összeszedettség és pontos tájékoztatás

Darus autómentés

Egy műszaki hiba vagy egy defekt meglehetősen bosszantó, ráadásul tudjuk jól, hogy ilyesmi mindig épp akkor történik, amikor sietünk. Ha rosszabb a helyzet és az autó totálkáros lesz, különösen nehezen őrizzük meg a hidegvérünket, a legfontosabb mégis az, hogy néhány mély lélegzettel nyugtassuk meg magunkat és lépjünk a tettek mezejére, vagyis hívjunk autómentőt.

Ne feledjük, hogy csak megfelelő információk birtokában tudnak szakszerű segítséget nyújtani nekünk, készüljünk fel hát, hogy sok és sokféle kérdést kell majd megválaszolnunk. A vonal másik végén elsősorban a történtekről és a helyzet súlyosságáról fognak érdeklődni, ezen felül meg kell határoznunk a jármű típusát, a pontos helyszínt és azt is, hogy hova szeretnénk eljutni.

A pontos válaszokkal nem csak az autómentős csapat munkáját könnyítjük meg, hanem a saját dolgunkat is. Elkerüljük a kellemetlen szituációkat, gyorsabban érkezik meg a segítség, ráadásul fölösleges költségektől is megkímélhetjük magunkat.

Amikor a darus autómentés az egyetlen út

Darus autómentés

Gyakran épp megfelelő az egyszerű tréler, viszont ha a válaszaink alapján úgy ítélik meg, csak a darus autómentés segíthet. Amennyiben az autónak kitörik a kereke, felborul vagy éppen árokba csúszik, akkor számíthatunk arra, hogy darus autó formájában érkezik a mentőangyalunk. Egyfelől bizonyos esetekben ez a hatékonyság záloga, másfelől pedig ez a módszer segít elkerülni a további károkat.

Bár a tréleres megoldáshoz is profi csapatra van szükség, a darus autómentés komoly felkészültséget igényel. Tisztában kell lenni a megfelelő technikával és rengeteg tapasztalatra kell szert tenni a mentésben ahhoz, hogy az zökkenőmentes legyen, ezen felül természetesen speciális eszközökre is szükség van.

A rugalmasság és gyorsaság ebben az esetben aranyat ér, hiszen a helyzet súlyosságától függetlenül mihamarabb szeretnénk magunk mögött hagyni a történteket. Egy korrekt csapatra az év bármely napján számíthatunk, akár nappal, akár az éjszaka közepén telefonálunk, azonnali kiszállással reagálnak és a segítségünkre sietnek.

A darus autómentés egyéb kellemetlen esetei

 • Ha valami miatt nem lehet elforgatni a kormányt, például tönkremegy a kulcs elektronikája, akkor az első kerekeket sem lehet mozgásra bírni, és ez kizáró oka a tréleres mentésnek.
 • Darus autómentésre van szükség akkor is, ha meghiúsult lopási kísérletből adódóan kár éri a gyújtáskapcsolót, hiszen ilyenkor szintén irányíthatatlanná válik az autó.
 • Végül van egy egészen egyszerű eset is, mégpedig az, ha az egyetlen kulcsot elveszítjük, esetleg az utastérben vagy a csomagtartóban hagyjuk, hiszen így az autó nem indul.

Bármi legyen is az ok, amennyiben csak a szakszerű darus autómentés képes megoldani a helyzetet, ránk számíthat bárhol, bármikor. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, és ossza meg velünk, hogy mi történt, csapatunk pedig a lehető leghamarabb a megadott helyszínre indul, hogy kihúzza Önt a bajból!

Darus autómentő mentéshez és mozgatáshoz is!

darus autómentő

Darus autómentő nélkül nincs igazi autómentő cég! Az a dolgunk, hogy a bajban hatékony segítséget tudjunk nyújtani.

A járművek mentésében főszerepet kapnak azok az eszközök, amik képesek a járművek mozgatására. A mozgásképtelenné vált, szorult helyzetbe került járművekhez olyan eszközökre van szükség, amik elbírnak az autók súlyával és méretével. A vontató mellett a megbízható daru is létfontosságú a sikeres autómentésben. A darus autómentő minden járműmentéssel foglalkozó cég járműparkjának a központi elemét jelenti. Egy ilyen, speciális jármű nélkül nem lehet elmozdítani azokat az autókat, amiket ki kell emelni vagy át kell emelni egy mentés alkalmával. A mentéshez érkező jármű fel van szerelve egy daruval is, aminek a segítségével át lehet hidalni a nehezen elérhető helyek okozta kihívásokat, a távolságokat is.

darus autómentő az emelés mestere, ami képes megbirkózni a nehéz súlyokkal is és ki tudja szabadítani az árokból, folyópartról, garázsból is az autót. A darus autómentő elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy a felborult, beszorult, nehezen megközelíthető autóknak segíteni tudjon. A darus autómentő nem csak az autók mentésével tud kiválóan megbirkózni. Akár a nagyobb járművek, buszok, illetve hajók, csónakok emelését, mentését is tökéletesen teljesíteni tudja. A mentésen kívül egyéb célokhoz is hasznos egy daruval ellátott jármű jelenléte és munkája. A szállításban, áthelyezésben, elhelyezésben is segíteni tud, ha egy daru áll rendelkezésre a helyszínen. Kiállítás berendezéséhez is állunk a szervezők és autó tulajdonosok rendelkezésére. Vigyázunk az értékes járművekre!

Ha biztos akar lenni abban, hogy a megbízott csapat majd maradéktalanul megbirkózik a problémás helyzettel, amibe Ön és az autója került, csakis minket hívjon! A darus autómentőnkkel a helyszínen megoldjuk a kilátástalannak tűnő baleseteket is. A szolgáltatásainkról minden részletet megosztunk Önnel, a honlapon megadott elérhetőségek egyikén! Az autómentést és a szállítást is elintézzük gyors kiszállással.

Darus autómentés, a biztos megoldás!

Darus autómentés

darus autómentés a legbiztonságosabb opciót kínálja a bajba jutott sofőröknek. Ne kockáztasson a vontatással, keressen bennünket bátran!

Ha műszaki hibás autóról van szó, nem ritka, hogy a sofőrök közül egyesek a betolással vagy pedig a vontatással próbálkoznak. Ezek a megoldások igencsak veszélyesnek számítanak, különösen nagy forgalomnál. Bármikor bekövetkezhet a baj, ráadásul egy vontatás vagy betolás még le is lassíthatja a többi autóst, ami további feszültséget, problémákat eredményezhet az utakon. A dühös járművezetők nem tudnak kellő figyelmet szentelni az autó irányítására, így ebből a kapkodásból is születhetnek kellemetlenségek. Amennyiben Ön nem szeretne kockáztatni, biztosra menne, és másokat sem hátráltatna az utakon, a legideálisabb, ha a darus autómentést választja!

A darus autómentés a legbiztonságosabb alternatívát kínálja a járműtulajdonosok számára a kellemetlen helyzetben. Ez esetben a műszaki problémás gépjármű nincs kitéve semmilyen kockázati tényezőnek. A darus autómentés keretein belül a hibás kocsik felkerülnek a szállítójárművünkre, amivel így könnyedén el tudjuk vinni a gépjárműveket a helyszínről. Szolgáltatásunk igénybevételével nem hátráltathatja a forgalmat, ezzel pedig óriási segítséget nyújthat magának és a többi autós számára. Manapság egyre problémásabb a közlekedés a gépjárművekkel, rengeteg útfelújítás, építés miatt lezárnak fontos útvonalakat, így érthető, hogy sokan ezt nehezen tolerálják. Egy okos döntéssel hatalmasat kedvezhet mindenkinek a forgalomban! A darus autómentéssel csak jól járhat, mindenképp megéri szolgáltatásunkat igénybe vennie.

darus autómentés biztonságos, egyszerű, tapasztalja meg az előnyöket, és jöjjön ki a bajból minőségi szolgáltatással! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. A képgalériában fotókat is láthat felszerelésünkről, korábbi munkáinkról. Ha kérdései lennének, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A kamionmentés körülményeit nem lehet a véletlenre bízni. Válassza a legfelkészültebb csapatot, és nem érhetik kellemetlenségek, keressen bennünket!

Sajnos kamionokkal kapcsolatban is szükség lehet mentésre, elég csak egy műszaki meghibásodásra gondolni. Nagyon fontos, hogy az érintettek komolyan vegyék a helyzetet, és semmiképp se bízzák akárkire a kamionmentés folyamatát!

A kamionok szakszerű mentése elsősorban a biztonság szempontjából lényeges. A profi szakembereknek minden eszközük, szaktudásuk rendelkezésre áll ahhoz, hogy a robusztus járműveket könnyedén mozgassák, majd elszállítsák probléma nélkül az adott helyszínről. Egy laikus számára már a kamion mérete elrettentő lehet ahhoz, hogy ne tudja megfelelően kezelni az adott szituációt.

A félelem, bizonytalanság további kockázatos helyzeteket szülhet, azonban egy profi semmitől sem ijed meg, így uralja, egy kézben tartja a kamionmentést.

A tapasztalat, professzionális eszközök tehát elengedhetetlenek a problémamentes munkálatokhoz.

 • 0-24-ig
 • Kamion mentés belföldön és külföldön egyaránt!
 • Balesetes és műszaki hibás kamionok szakszerű mentése, szállítása.
 • Egyszerre akár több kamionmentő is rendelkezésre áll!

A szakszerű mentés azért is fontos, mert nagyon hamar meg lehet szüntetni a problémát az adott útszakaszon, így hosszú dugók sem alakulhatnak ki, amelyek a többi autóst, közlekedőt hátráltatnák. Rengeteg konfliktust, idegeskedést lehet ezáltal megakadályozni.

Önnek is szüksége lenne profi segítségre a kamionmentéshez műszaki hiba miatt? Megtalálta a megfelelő szakembereket a munkához, akik százszázalékban megfelelnek az elvárásoknak. Kellő tapasztalattal rendelkezünk, fő célunk az, hogy az ügyfelek problémáit minél hamarabb, hatékonyabban megoldjuk. Eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük, modern eszközeinkkel eredményes munkát végzünk.

Kamionmentés daruval lépésről-lépésre

kamion mentés daruval

A kamionmentés daruval egy olyan, több lépéses akciótervet és lebonyolítást igényel, amit csak rutinos szakemberek csoportjára szabad bízni.

Mivel jár egy balesetes kamion kimentése? 

1. A mentéshez kiérkező szakembereknek meg kell állapítani a kamion helyzetét, az esetleges sérüléseket, valamint azokat a környezeti tényezőket is be kell azonosítani a helyszínen, amelyek a mentést befolyásolhatják.

2. Biztosítani kell a területet, ahol a baleset történ, megelőzve ezzel, hogy további baj történjen. Az utakon nagyon könnyen alakulhat ki tömeges karambol, mert az autósok nem látják, hogy mi történik előttük, csak a közvetlen távolságban történteket érzékelik. Ez a nagyobb forgalmú utakon történhet meg, ahol nincs módja időben fékezni a járműnek és beleszalad az előtte fékezőbe.

Jelzéseket kell kihelyezni a baleset közvetlen közelében és elkeríteni a mentés helyszínét, ha szükséges, forgalom elterelést is végezni kell.

3. A megfelelő méretű és kapacitású daruval a szakemberek kiérkeznek a helyszínre és felállítják azt a balesetes kamiontól ideális távolságra. A daru csak akkor válik hatékony mentőeszközzé, ha a megfelelő méretű és teherbírású köteleket és emelőket használják fel a mentéshez. A hiánytalan mentőfelszerelés tud csak hatékony segítséggé válni a szakember kezei között.

4. Mielőtt a kiemelés, illetve a jármű felállítása elkezdődne, minden esetben ellenőrizni kell, hogy minden kötél stabilan tart e, a kampók a helyükön vannak, a járművet jól rögzítették a mozgatáshoz.

5. A sikeres mentési műveletet követően megkezdődhet a kamion elvontatása a helyszínről. A járművet elszállítják szerelőműhelybe, ahol az állapotfelmérést követően kiderül, hogy milyen javításokra van szükség.

A kamionos baleseteket sajnos nem lehet teljesen kivédeni, de lehet tenni azért, hogy hatékony legyen a kár felszámolása. A csapatunk számtalan autómentésnél, kamionmentésnél volt már jelen. A gépparkunk kapacitását és a szaktudásunkat is arra fordítjuk, hogy járműveket mentsünk az utakról, egyéb helyekről.

Díjszabás

1

Budapesten belül

autómentés és autószállítás 25.000 Ft-tól

2

Vidéki szállítás

Alapdíj + 300 Ft/km-tól

3

Külföldi autószállítás

megbeszélés alapján!

Elérhetőségek

Elérhetőségek