Fax-szám

Darus autómentés


 • Bezárt állapotú

 • Árokban lévő

 • Futómű sérült

 • Veteránautók

 • Keréknélküli

 • Hajók

 • Autók épületre való felrakása

 • Kiállításra készült autók daruzása

Ha segítségre van szüksége keressen minket elérhetőségeinken!
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
Ha segítségre van szüksége keressen minket elérhetőségeinken!

Darus autómentés: nálunk a legjobb kezekben vannak a járművek!

darus autómentés

Darus autómentés profikkal, rugalmas szolgáltatás keretein belül, mi bármilyen problémát megoldunk!

A gépjárművek esetében előfordulhatnak olyan műszaki hibák vagy közúti balesetek, amikor kizárólag autómentés keretein belül lehet elszállíttatni a járműveket. Ilyenkor az érintett tulajdonosok szeretnék a legjobb, legfelkészültebb szolgáltatót megtalálni, hiszen így a kialakult szituációban nem érhetik őket még kellemetlenségek. Amennyiben Önnek is hasonló elvárásai vannak, forduljon hozzánk bizalommal a darus autómentésért!

darus autómentésnél a maximumot nyújtjuk, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk. A darus berendezéssel bármilyen helyzetet könnyedén és rövid idő alatt megoldunk. Lerobbant vagy totálkáros gépjárműveket egyaránt megfelelően el tudunk szállítani. A minőség és a felkészültség mellett kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az ügyfelek hívása után minél hamarabb rendelkezésre tudjunk állni.

Bízza profi szakemberekre járművét, és nem érhetik kellemetlen meglepetések! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

Darus autómentéssel az árokba csúszott gépjárművek kiemelése sem jelent problémát!

darus autómentésTéli időszakban sajnos előfordulhat, hogy a gépjárművek a jeges utak miatt megcsúsznak és az árokban kötnek ki. Ilyenkor egyesek teljesen kétségbeesnek, mert hirtelen nem tudják, hogy hogyan oldják meg a kialakult helyzetet. A körülményeket gyakran a szélsőséges időjárás is nehezíti, így mindenképp olyan alternatívára van szükség, amire nincs hatással a fagy, erős havazás sem. Ez esetben ideális választás a darus autómentés.

A darus autómentés óriási segítséget nyújt az árokba becsúszott járművek kiemelésében is. Szolgáltatásunkkal gyorsan és egyszerűen megoldható a kényes helyzet úgy, hogy az autónak nem eshet nagyobb bántódása. A darus autómentés keretein belül megbízható berendezéseket használnak szakembereink, amikkel színvonalas munkát tudnak végezni. A sikeres mentésben munkatársaink is kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Felkészült, gyakorlott kollégáink az évek során már rengeteg helyzetet oldottak meg, számukra az árokba borult járművek sem okozhatnak kihívást. A professzionális darus autómentés már önmagában megnyugtatja a bajba jutott járművezetőket, hiszen tudják, hogy nálunk a legjobb kezekben vannak a kocsik. Színvonalas szolgáltatásunkhoz hozzátartozik az is, hogy rövid időn belül a helyszínre érkezünk. Ilyen kellemetlen helyzetekben minden perc számít, az ügyfelek pedig érthető, hogy minél hamarabb szeretnének szakszerű segítséget kapni. Ránk bármikor számíthat, szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető, így akár még a hajnali órákban is kereshet minket a darus autómentésért.

Ha bajba jut, bátran keressen fel bennünket a darus autómentésért! A szolgáltatást kedvező áron biztosítjuk az ügyfeleknek, nálunk a professzionális mentésért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni. Sok más kedvező szolgáltatást is biztosítunk, akár autószállításért is hívhat bennünket. Weboldalunkon a képgalériánkban több korábbi munkánkat is megtekintheti. Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy a segítségünket kérné, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Darus autómentés: professzionális eszközzel garantált a siker!

darus autómentésManapság az autómentéssel kapcsolatban sokféle technikai megoldás is rendelkezésre áll. Jó pár esetben át kell gondolniuk a járműtulajdonosoknak azt, hogy melyik alternatívát is válasszák. Például az árokba borult kocsiknál nem csupán az elszállítással, hanem az autók mozgatásával is számolni kell, ezért olyan opciót célszerű választani, amivel mindkét művelet könnyedén kivitelezhető. Amennyiben Ön is egyszerű, hatékony módszert keres a kényes, összetettebb helyzetek megoldásához, válassza a darus autómentést!

A darus autómentés a legkiválóbb alternatívát biztosítja a problémás közúti szituációkban. Ez esetben a járművek mozgatása és elszállítása is könnyedén kivitelezhető, ez pedig az autótulajdonosok számára óriási segítséget nyújt. A darus autómentésnél az emberek helyett inkább a berendezés dolgozik: nincs szükség arra, hogy a rámpákra felvezessék a járművet vagy mozgassák, mert a daru minderről gondoskodik. A szolgáltatással sokkal rövidebb idő alatt lehet megoldani a kényes helyzeteket, így az adott területen a forgalom rendje is hamar visszaállhat. A darus autómentés jóval biztonságosabb bármilyen más technikai megoldásnál. A jármű nem sérülhet, és a környezetben tartózkodók testi épsége sincs veszélyben. A szolgáltatás során megbízható, rendszeresen karbantartott berendezéseket használunk, amiknek állapota szintén hozzájárul a mentés eredményességéhez. Igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül rendelkezésre állni. Lehet tél, éjszaka vagy hétvége, rekkenő hőség, tartózkodhat Budapesten, vagy külföldön, minket bármilyen esetben hívhat.

A darus autómentéssel garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz. Szolgáltatásunkat kedvező áron kínáljuk azért, hogy ez a lehetőség bárki számára könnyedén elérhető legyen. Weboldalunkon bővebb információkat, képeket is találhat a darus autómentésről, így előzetesen tájékozódhat cégünkről. Ha igénybe venné a szolgáltatást, vagy kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Darus autómentés: professzionális eszközzel garantált a siker!

darus autómentésA darus autómentés rendkívül közkedvelt szolgáltatás, hiszen gyors, hatékony megoldást kínál a bajba jutott gépjármű tulajdonosok számára. Ahhoz, hogy a mentés sikeres legyen és ne történjen baj a mozgatás, emelés során, mindenképp megbízható, professzionális eszközökre van szükség. Igencsak kockázatos elöregedett, nem megfelelő műszaki állapotú berendezésekkel nekilátni a munkálatoknak, hiszen bármikor bekövetkezhet a baj, ráadásul a mentés jóval hosszabb ideig is eltarthat. Amennyiben Ön olyan cégre bízná a darus autómentést, ahol kiemelt figyelmet fordítanak az eszközpark korszerűsítésére, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Vállalkozásunk mindent megtesz azért, hogy a bajba jutott gépjármű tulajdonosoknak a legjobbat nyújthassa. Folyamatosan fejlesztjük, bővítjük a darus autómentéshez használt eszközparkot, így, ha ránk bízza a munkálatokat, elkerülheti a kellemetlen helyzeteket. A berendezések karbantartására is kiemelt figyelmet fordítunk, így mindig kifogástalan állapotú eszközökkel vágunk neki a feladatoknak. Professzionális, megbízható berendezésekkel végezzük a mentést, ennek köszönhetően az autót további károk nem érhetik. A darus autómentéshez alkalmazott modern eszközök a gyorsaságról is gondoskodnak, velünk nem kell hosszú ideig kompromisszumot kötnie a kialakult szituációval.

A darus autómentéshez használt professzionális eszközökkel nem csupán műszaki hibás járműveket tudunk szállítani, hanem kiállítási gépjárműveket, értékes veteránautókat és akár hajókat is. Nálunk a drága járműveknek biztosan nem eshet bántódásuk, hiszen a legjobb kezekben lesznek szállításkor.

Bízza megbízható, színvonalas szolgáltatást nyújtó vállalkozásra a darus autómentést! Garantáljuk, hogy elégedett lesz az általunk nyújtott segítséggel és szakembereinkkel egyaránt. A szolgáltatást kedvező áron biztosítjuk, ezért anyagi szempontból is érdemes minket választani. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A darus autómentés megakadályozza, hogy nagyobb baj történjen a járművel!

darus autómentésLegyen szó közlekedési balesetről, műszaki hibáról, vannak olyan esetek, amikor nagyon körültekintően kell eljárni a járművek mentésekor. Mindenképp biztonságos körülményekre van szükség, mert ellenkező esetben a már problémás kocsiban még nagyobb károkat lehet okozni, amiknek javíttatása további plusz kiadást eredményezhet. A vontatás például igencsak kockázatos, főleg egy sérült karosszériájú járműnél. Amennyiben Ön valóban biztonságos megoldást szeretne találni a gépkocsi elszállíttatásához, ajánljuk figyelmébe a darus autómentést!

A darus autómentés a legjobb és legbiztonságosabb alternatívát kínálja az elszállításokhoz. A sérült vagy műszaki hibás járműveket daru segítségével mozgatjuk és tesszük fel a szállító járműre. Ezután rögzítjük az autót, majd indulunk a célállomás felé. A vontatással ellentétben a darus autómentéskor a kocsik nem közvetlenül a forgalomban közlekednek, hanem a többi gépkocsitól elkülönítve a berendezésünkön. Ez az autósok szempontjából is előnyt jelent, hiszen ők sem érezhetik magukat, járműveiket veszélyben, ráadásul így a darus autómentéssel sokkal hamarabb is eljuttatható szervizbe a sérült, hibás gépkocsi. Szolgáltatásunk keretein belül bármilyen helyzetet meg tudunk rövid időn belül oldani, szakembereink a hosszú évek során sok esettel találkoztak, így rutinosan kezelik még a legproblémásabb szituációkat is. A darus autómentéssel kapcsolatban fontosnak tartjuk a gyorsaságot is, így, ha bennünket választ, nem kell hosszú órákon át várnia a segítségnyújtásra. Természetesen a kedvező árakról sem feledkezünk meg, ezért minket anyagi szempontból is megéri választani.

A darus autómentéssel rengeteg idegeskedéstől, kockázatos helyzettől kímélheti meg magát! mentéseinket. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz az általunk nyújtott segítséggel. Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy igénybe venné a szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Darus autómentés: bármi is az, elszállítjuk!

darus autómentőEgy darus autómentő alapvetően arra szolgál, hogy a mozgásképtelen járműveket fel tudja emelni, majd elszállítani javításra, illetve tárolásra. Az ilyen járművek sokfélék lehetnek a berozsdásodott fékrendszerű veteránautóktól kezdve az árokba borult járművekig, de természetesen számos más esetben is szükség lehet darus autómentésre.

Egy daru ugyanis alapvetően emelésre szolgál, és gyakorlatilag bármi lehet az, amit emelni kell, mert egy hagyományos, rámpás és csörlős autómentőre képtelenség felhúzni. Ilyen lehet például egy hajó, amit szállító tréler híján csakis daruval lehet kiemelni a vízből, vagy akár egy utcai árusító pavilon, amit daru nélkül gyakorlatilag lehetetlen sérülés nélkül megmozdítani.

Képgalériánk számtalan hasonlóm esetről készül fényképet tartalmaz, így a fent felsoroltakat is, de - mint a mellékelt kép mutatja - gázturbinás hajtóművel is volt már dolgunk, tehát számunkra nincs lehetetlen! Ha darus autómentésre lenne szüksége, forduljon hozzánk Ön is bizalommal, de bármilyen, emelésre szoruló tárgy szállításában is számíthat ránk!

Darus autómentés: minőségi szolgáltatás, elérhető áron!

darus autómentésHa darus autómentésre van szükség, sokan olyan szolgáltatást keresnek, ami megbízható, és kedvező áron érhető el. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, de még nem találta meg az igényeinek megfelelőt, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk a gyakran felmerülő elvárásokkal, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezeknek eleget tegyünk. A darus autómentéssel kapcsolatban kifejezetten fontos számunkra, hogy minőségi szolgáltatást biztosítsunk, mert csak így érezhetik biztonságban járműveiket az ügyfelek. Nálunk garantáltan jó kezekben lesznek a személygépkocsik: tapasztalt szakembereink modern, rendszeresen karbantartott eszközökkel dolgoznak, akik a legszélsőségesebb körülmények között is kisegítik Önt a bajból. Színvonalas szolgáltatásunkat szeretnék minél szélesebb körben elérhetővé tenni, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy áraink kedvezőek legyenek.

A darus autómentéshez minden szempontból megéri cégünket választania. Ha felkeltettük érdeklődését, és bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Darus autómentéssel kapcsolatban gyors szolgáltatást biztosítunk

darus autómentésLegyen szó balesetről, műszaki hibáról, amikor darus autómentésre van szükség, természetes, hogy a gépjármű tulajdonosok jelentős részének gyors segítségre van szüksége. Ilyen kellemetlen helyzetekben minden perc számít, legfőképp akkor, ha még a szélsőséges időjárással is meg kell küzdeni, vagy az embert teljesen kihalt, ismeretlen helyen éri a baj. Ha Ön olyan vállalkozást keres, aminek a legfőbb célja, hogy gyors segítséget biztosítson a bajba jutott járműtulajdonosoknak, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk az elvárásokkal, a darus autómentés során mindent megteszünk annak érdekében, hogy rövid idő alatt a helyszínre érjünk és elkezdjük a mentést. Ebben rendkívül fontos szerepet töltenek be tapasztalt, gyakorlott munkatársaink, akik a legszélsőségesebb körülmények között is képesek százszázalékot nyújtani és helyt állni. Garantáljuk, hogy a darus autómentés során a legjobb kezekben lesz a lerobbant jármű, így nem kell amiatt aggódni, hogy a mentéskor vagy szállításkor további problémák merülnének fel. Szolgáltatásunk bármikor igénybe vehető, kollégáink pedig ünnepnapokon, hétvégén is gondoskodnak a gyors segítségnyújtásról. A gyorsaság mellett természetesen a magas színvonalra is odafigyelünk. Folyamatosan igyekszünk úgy alakítani a szolgáltatást, hogy ha máskor is bajba jutnának az ügyfelek, akkor is bennünket keressenek. A darus autómentéshez használt eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük, bővítjük azért, hogy a mentésnek a folyamatát is sokkal hatékonyabbá, gyorsabbá tegyük. Szolgáltatásunk több esetben is igénybe vehető, azonban kifejezetten ajánljuk akkor, ha olyan járművet kell elszállítani, aminek abroncsai nem képesek egy nyomon futni.

A darus autómentésben mi a maximumot nyújtjuk! Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, bízza ránk bátran járművét! A darus autómentést kedvező áron biztosítjuk az ügyfeleknek, így anyagi akadálya sincsen annak, hogy bennünket válasszon. Ha bővebb információkat szeretne megtudni, speciális kérése lenne, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Darus autómentés: kiállításokkal kapcsolatban is számíthat ránk!

darus autómentésNagyon sok bemutatón, kiállításon használnak a szervezők különböző típusú gépjárműveket, elég csak a történelmi kiállításokra, veterán autó találkozókra vagy a múzeumok állandó tárlatára gondolni. Ahhoz, hogy az autók kiállíthatók legyenek, értelemszerűen el kell juttatni azokat az adott kiállítás helyére. Mivel ezeknek a járműveknek a jelentős része óriási értékkel bír, rendkívül kockázatos lenne forgalomban közlekedni velük, ráadásul nem mindegyikük használható már, hiszen nem található bennük semmilyen alkatrész. Amennyiben Ön is olyan kiállítást szervez, ahol szükség van járművekre, forduljon hozzánk bizalommal!

Szakembereink darus autómentés keretein belül tudják szállítani a kiállításra szánt járműveket. Cégünk munkatársai műszakilag százszázalékban megbízható, biztonságos berendezésekkel dolgoznak, így nem kell amiatt aggódnia, hogy az értékes gépjárműveknek, különleges autóknak baja esne. A darus autómentéssel kapcsolatban gyors, pontos szolgáltatást biztosítunk.

Kiállításokkal kapcsolatban is bátran gondoljon ránk! Tapasztalja meg Ön is a darus autómentés előnyeit általunk: a szolgáltatás igénybevételéhez lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Miért válasszon bennünket a darus autómentéssel kapcsolatban?

darus autómentésLegyen szó közúti balesetről, az autó műszaki hibájáról vagy egyszerű szállításról, a közös bennük az, hogy gyakran darus autómentésre van szükség. Ezzel kapcsolatban manapság több szolgáltatás közül is válogathatnak az emberek, azonban természetes, hogy a kínálatból a legjobbat szeretnék megtalálni. Amennyiben Önnek is darus autómentésre lenne szüksége, de nem találta meg azt a céget, ami a maximumot nyújtja, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Mivel fontosak számunkra az ügyfelek, és tisztában vagyunk az elvárásokkal, mindent megteszünk azért, hogy igazodjunk az igényekhez. A darus autómentés terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, emellett a megfelelő eszközpark is rendelkezésünkre áll a színvonalas munkához. Szakembereink felkészültek, céltudatosak, akiknek szakmai sikerüket elsősorban az ügyfelek elégedettsége határozza meg.

Az általunk kínált darus autómentés gyors, megbízható, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk! Bővebb információkért, a szolgáltatás igénybevételéért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Speciális helyzetekben jó választás a darus autómentés!

darus autómentésIgen gyakori az utakon, hogy egy meghibásodás, vagy szerencsétlen baleset miatt a gépjárművet vagy akár gépjárműveket végül már csak az árok tudja megállítani. Ilyenkor a kiemelésük nem egyszerű feladat, mindenképpen szakszerű darus autómentésre van szükség!

Előfordulhat, hogy ütközéskor a kerekek teljesen vagy részben leválnak a járműről, így a hagyományos szállítás lehetetlenné válik ezek hiányában. Ugyanez a helyzet áll fenn a futómű sérülése, az automata váltó vagy az elektromos kézifék hibája miatt mozdíthatatlanná vált járművek esetén is. De nem kell aggódnia, a darus autómentésnél ez sem okoz gondot!

Ha Önnek is darus autómentésre van szüksége, bátran kérje a segítségünket, 0-24 óráig elérhetőek vagyunk, hogy Önnek ne kelljen a sérült autó mellett vesztegelnie! Keressen minket bizalommal honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén! Azonnali kiszállással, modern, jól felszerelt járművekkel és gyakorlott szakemberekkel végezzük a darus autómentést!

 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
Copyright © 2013 Bánfai Autómentés - Darus Autómentés, autómentés, autószállítás

Mobil: (20) 944 2496, Fax: (1) 276 67 64

E-mail: b.automento@freemail.hu 1215 Budapest, Deák Ferenc u 51/b

Optimalizálva: Mozilla Firefox, Google Chrome

Honlap - Design: Bánfai Tician E-mail: webmaster@banfai-automentes.hu


oldal tetejére
Telefon:+36 70 4233 334
E-mail:b.automento@freemail.hu