Fax-szám

Blog

Darus autómentés, ami valóban gyors megoldást kínál a bajban!

Darus autómentés

Darus autómentés, ami valóban gyors segítséget tud biztosítani a bajban. Keressen minket, és hamar visszaállhat a rend az utakra!

A különböző közúti baleseteknél vagy műszaki hibáknál, amikor a járművek elszállítására van szükség, sokaknak nem csupán a szakszerű munkavégzés a fontos, hanem a gyorsaság is. Az érintett tulajdonosok és a többi közlekedő számára is egyaránt kellemetlen, ha az autómentés adott esetben elhúzódik, hiszen addig nem tud visszaállni a rend a forgalomban. Ez komoly feszültséget eredményezhet, ami pedig nem visz közelebb senkit a megoldáshoz. Amennyiben Ön is szeretne gyors segítséget kapni a kényes közúti helyzeteknél, válassza a darus autómentést!

darus autómentésnél nem kell aggódni amiatt, hogy a jármű mozgatása, elszállítása a vártnál tovább tartana. Ennek a szolgáltatásnak a legnagyobb előnye, hogy valóban gyors segítséget tud biztosítani, a járművek nagyon hamar felkerülhetnek a speciális berendezésre, majd pedig elszállítják azokat. A darus autómentésnél bármilyen helyzetből el lehet mozdítani a kocsikat, semmilyen eset nem jelenthet kihívást a szakembereink számára. A berendezéssel könnyen megoldják az elsőre rendkívül bonyolultnak látszó szituációkat is. A darus autómentés másik nagy pozitívuma, hogy biztonságosan szállíthatók a járművek. A berendezéseken nincsenek kitéve veszélyeknek a sérült vagy műszaki hibás kocsik, így további problémák már nem merülhetnek fel. A szolgáltatás mindig kiváló választás, megéri emellett dönteni, hiszen számos kellemetlenség megakadályozható általa.

A darus autómentésben élen járunk, minden feltétel adott ahhoz, hogy az ügyfeleknek a maximumot nyújtsuk ezen a területen. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről, a galériában pedig fotókat láthat mentéseinkről, munkaeszközeinkről. A korrekt árakról sem feledkezünk meg, itt nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a gyors segítségért. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Veteránautók szállítása megbízható vállalkozással!

Veteránautók szállítása

Veteránautók szállítása megbízható vállalkozással. Értékes járműveit bízza felkészült csapatra, állunk az ügyfelek rendelkezésére hosszú távon!

Ha veteránautók szállítására van szükség, természetes, hogy a tulajdonosok ezt nem bízzák a véletlenre. Értékes, pótolhatatlan járműveikhez mindenképp megbízható, gyakorlott szakembereket szeretnének találni, akiknek minden eszköz a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy problémamentesen lehessen megoldani a szállítást. Amennyiben Önnek is a legfelkészültebb csapatra lenne szüksége a veteránautó szállításhoz, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Cégünk megfelelő segítséget tud nyújtani a veteránautó szállításhoz is. Ha minket választ, nem érhetik kellemetlen meglepetések, vagy olyan károk, amelyeknek kifizetése anyagilag megterhelő, hosszadalmas lenne. Nálunk a legjobb kezekben vannak az értékes, ritka járművek. A veteránautó szállítást profi eszközökkel végezzük, amelyeknek ellenőrzéséről rendszeresen gondoskodunk. Berendezéseink mindig naprakészek, a megbízható műszaki háttér maximálisan rendelkezésünkre áll a veteránautó szállításhoz. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal.

A szállításban hosszú távon számíthat ránk. Tisztában vagyunk azzal, hogy többször lehet szükség megbízható vállalkozásra ezen a területen, például a különböző rendezvények, kitelepülések miatt. Bátran kereshet minket a jövőben, cégünk folyamatosan elérhető az ügyfelek számára.

A veteránautó szállítással kapcsolatban ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatást biztosítunk. Megkeresése után rövid időn belül el is tudjuk látni a feladatot, így velünk könnyedén tervezhet. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A munkát korrekt árakért cserébe vállaljuk, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a szakszerű szállításért. Pontosak, precízek vagyunk. Ha kérdései lennének, vagy szeretné ránk bízni a szállítást, keressen minket bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. 
Autómentés Budapesten: válassza a biztonságosabb megoldást!

Autómentés Budapesten

Autómentés Budapesten, profi szakemberekkel, megfelelő felszereléssel. Ne tegye kockára mások vagy saját épségét, keressen minket bizalommal!

Ha az autó műszaki hibájáról van szó, egyesek nem rettennek attól vissza, hogy ismerősök, családtagok segítségével próbálják meg elvontatni a járművet a helyszínről. Ez sok esetben rendkívül veszélyes lehet, különösen akkor, ha az embernek nincs túl sok tapasztalata ezen a területen, és emiatt például helytelenül lesz összekötve a problémás jármű a vontató autóval. Sokkal nagyobb kár is keletkezhet, arról nem beszélve, hogy ezzel mások is veszélyeknek vannak kitéve az utakon. Bármikor megtörténhet a baj, nem érdemes kísérletezni a műszaki hibánál sem. Ekkor a legideálisabb, ha profi szakemberekre bízzák a járművezetők magukat. Amennyiben Önnek a fővárosban lenne szüksége felkészült csapatra, keressen minket bizalommal az autómentéshez Budapesten!

Budapesten az autómentésben szakszerű segítséget tudunk nyújtani. Minden eszköz a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy az adott helyszínről biztonságosan, problémamentesen elszállítsuk a járműveket. Ha minket választ Budapesten az autómentéshez, hosszas szervezésre sincs szükség. Semmi más dolga nincs, csak fel kell hívnia bennünket, mi pedig nagyon hamar megérkezünk a helyszínre, és megkezdjük a művelet elvégzését. A profi munkánknak köszönhetően Ön nem sodorhat senkit kockázatos helyzetekbe, ráadásul nagyon gyorsan elszállításra kerülhet a jármű. Budapesten az autómentéshez rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást kínálunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal.

Forduljon hozzánk bizalommal Budapesten az autómentésért, és nem érhetik kellemetlenségek! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásunkról, a képgalériában pedig korábbi mentéseinkről tekinthet meg fotókat, így előzetesen is láthatja, hogy igazi profikkal van dolga. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Sérült gépkocsi szállítása és mentése azonnal!

sérült gépkocsi szállítása

Egy sérült gépkocsi szállítása késlekedés nélkül megtörténhet! Ne vesztegeljen órákig az autóval, kérje profi csapat segítségét!

A balesetben vagy egyéb módon sérült gépkocsi szállítását kizárólag autómentő csapatra szabad bízni. A modern járművekből álló géppark az egyik feltétele a megbízható szolgáltatásnak, de a rugalmasság is fontos, ha egy autómentéssel foglalkozó csapatnak a kiválasztásáról kell dönteni. Jó, ha mindig kéznél van egy telefonszám, amit fel lehet hívni, ha karambol történik. Egy sérült gépkocsi szállítása, mentése nem olyan feladat, amit könnyen meg lehet oldani. Az autómentés legyen profi, különben csak még nagyobb kár keletkezik a gépjárműben.

sérült gépkocsi szállításával kapcsolatban is keressen minket bizalommal! A Bánfai Autómentés számára nem jelent kihívást egy súlyosan megrongálódott autó mentése és szállítása sem. A tapasztalatunk és a korszerű eszközeink, valamint az elhivatottságunk együttesen segít minket abban, hogy a sérült gépkocsi szállítást is meg tudjuk oldani, az ügyfelek elvárásainak megfelelően.

A baleseteket nem lehet előre megjósolni, egyik pillanatról a másikra bekövetkezhet, hogy a sofőr elveszti az uralmát a járműve fölött és árokba borul vagy egy másik autós fut a kocsijába. A mi szolgáltatásunk viszont kiszámítható és a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk az ügyfeleknek. A helyszínre a hívás után nem sokkal megérkezünk és sikeres autómentést hajtunk végre. Nem hagyjuk, hogy az ügyfelek még tovább egy kellemetlen szituációban ragadjanak!

A segítség azonnal megérkezik, ha a mi telefonszámunkat hívja baj esetén! Forduljon bizalommal a Bánfai Autómentéshez és mi elindulunk a megadott helyszínre! A gépkocsi mentését és szállítását is megoldjuk, méghozzá magas színvonalon. A hívást követően akár fél óra múlva megérkezünk és megkezdjük a mentést. Nem hagyjuk, hogy órákat várakozzanak a szerencsétlenül járt sofőrök és utasok. A honlapunkon megtalálja az elérhetőségeinket, hívjon mentéshez,  sérült gépkocsi szállításához vagy érdeklődjön a részletekkel kapcsolatban!
Darus autómentő mentéshez és mozgatáshoz is!

Darus autómentő

Darus autómentő nélkül nincs igazi autómentő cég! Az a dolgunk, hogy a bajban hatékony segítséget tudjunk nyújtani.

A járművek mentésében főszerepet kapnak azok az eszközök, amik képesek a járművek mozgatására. A mozgásképtelenné vált, szorult helyzetbe került járművekhez olyan eszközökre van szükség, amik elbírnak az autók súlyával és méretével. A vontató mellett a megbízható daru is létfontosságú a sikeres autómentésben. A darus autómentő minden járműmentéssel foglalkozó cég járműparkjának a központi elemét jelenti. Egy ilyen, speciális jármű nélkül nem lehet elmozdítani azokat az autókat, amiket ki kell emelni vagy át kell emelni egy mentés alkalmával. A mentéshez érkező jármű fel van szerelve egy daruval is, aminek a segítségével át lehet hidalni a nehezen elérhető helyek okozta kihívásokat, a távolságokat is.

darus autómentő az emelés mestere, ami képes megbirkózni a nehéz súlyokkal is és ki tudja szabadítani az árokból, folyópartról, garázsból is az autót. A darus autómentő elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy a felborult, beszorult, nehezen megközelíthető autóknak segíteni tudjon. A darus autómentő nem csak az autók mentésével tud kiválóan megbirkózni. Akár a nagyobb járművek, buszok, illetve hajók, csónakok emelését, mentését is tökéletesen teljesíteni tudja. A mentésen kívül egyéb célokhoz is hasznos egy daruval ellátott jármű jelenléte és munkája. A szállításban, áthelyezésben, elhelyezésben is segíteni tud, ha egy daru áll rendelkezésre a helyszínen. Kiállítás berendezéséhez is állunk a szervezők és autó tulajdonosok rendelkezésére. Vigyázunk az értékes járművekre!

Ha biztos akar lenni abban, hogy a megbízott csapat majd maradéktalanul megbirkózik a problémás helyzettel, amibe Ön és az autója került, csakis minket hívjon! A darus autómentőnkkel a helyszínen megoldjuk a kilátástalannak tűnő baleseteket is. A szolgáltatásainkról minden részletet megosztunk Önnel, a honlapon megadott elérhetőségek egyikén! Az autómentést és a szállítást is elintézzük gyors kiszállással.
Versenyautók szakszerű szállítása határidőre!

Versenyautók szakszerű szállítása

Versenyautók szakszerű szállítása felkészült csapattal. Bízza ránk értékes járműveit és mi épségben leszállítjuk őket!

A cégünk fő profilja az autómentés, de még egyéb szolgáltatásokkal is tudjuk segíteni az autó tulajdonosokat, illetve a járművel rendelkezőket. A jól felszerelt gépparkunk lehetővé teszi azt, hogy ne csak autómentéssel foglalkozzunk, hanem járműveket szállítsunk, függetlenül attól, hogy éppen milyen állapotban vannak. Nem csupán sérült vagy bajba került járművekhez hívhat minket, hanem a szállításban is számíthat ránk! A nem hétköznapi használatra szánt autók, például a versenyautók szakszerű szállítását is örömmel vállaljuk.

A gépparkunkban trailer is van, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy egyszerre több versenyautó szakszerű szállítása is megtörténjen a használatával. Nem vagyunk kezdők, ezt tükrözi a hosszú referencia listánk is és a számos, visszatérő ügyfelünk is, akik minket hívnak, ha nem boldogulnak az autókkal.

Forduljon bizalommal hozzánk, ha autómentésre van szüksége és ki kell húzni a bajból vagy profi járműszállítást kell rendelnie! A versenyautók szakszerű szállítását rendelje meg tőlünk, ha az autóinak különleges bánásmódot szeretne biztosítani!

versenyautó szakszerű szállítására azért van szükség, mert ezek a járművek nem átlagos autók. Az értékük meghaladja ez átlagos jármű értékét és a felépítésük is különbözik tőlük. Kiemelt figyelemmel kezeljük az ilyen jellegű megbízásokat és gondoskodunk arról, hogy minden autó épségben érkezzen meg a kijelölt helyére. A szállítás időtartama alatt minden jármű teljes biztonságban van, mert alaposan rögzítjük egytől-egyig őket. Ennek köszönhetően a balesetek elkerülhetőek és az anyagi károkkal sem kell számolnia a megrendelőnek.

A szakszerű versenyautó szállításról többet is megtudhat a honlapunkról. Amennyiben kérdése van erről a szolgáltatásunkról, kérjen felvilágosítást a weboldalon közzétett elérhetőségek egyikén! A munkatársaink mindenről tájékoztatják és ajánlatot is adnak a szóban forgó szolgáltatáshoz.
Profi autómentéshez nem kell csapatot keresnie! Hívjon minket!

profi autómentés

profi autómentéshez egy profi csapatra van szükség! Az autója, járműve nem marad bajban, ha a megfelelő helyre fordul megoldásért!

Autót menteni legtöbbször balesetekből kell, amikor egy jármű árokba csúszik, karambolozik, fának megy stb. és a helyszínről már nem lehet vele tovább haladni. A sérült állapotú járműhöz szállítást kell szervezni, amivel el lehet juttatni a megrendelő által megjelölt autószerelő műhelybe, helyszínre. A profi autómentés célja az, hogy a mozgásképtelenné vált járművet minél hamarabb kimentse a baleset helyszínéről és segítsen az ügyfélnek abban, hogy a probléma megoldásában előre jusson.

Nagyon fontos körültekintően kiválasztani, hogy milyen csapatot hív a helyszínre, mert egy vészhelyzetben profi autómentésre van szükség! Honnan tudja, hogy a maga területén kiváló teljesítményt produkáló szakemberekkel van dolga? Érdemes kicsit jobban megismerni a céget, mielőtt telefonál értük. Így kevesebb az esélye annak, hogy rosszul választ segítséget a kockázatos helyzetekben!

Egy profi autómentéshez először is rendelkezni kell a megfelelő gépparkkal. Az autókat, járműveket mozgatni kell és szállítani is. Ehhez darus és vontatóval felszerelhető járműre van szükség. Karbantartott, korszerű és a célnak tökéletesen megfelelő járművel indulunk útnak minden mentéshez. A felszerelés még önmagában kevés, ugyanis a profi autómentéshez kellenek profi kollégák is. Ők azok, akik már rutinosan felmérik a helyszínt, gyakorlottan kezelik a mentéshez alkalmazott eszközöket és a mentést olajozottan, gyorsan lebonyolítják. Gondoskodunk arról, hogy a jármű szerelő műhelybe vagy bontó műhelybe kerüljön, amilyen gyorsan csak lehet!

Hívja a mi kollégáinkat, ha baleset érte, lerobbant az úton vagy egyéb okból nem tud haladni a járművével! A csapatunk sokat látott, tapasztalt és a munkáját komolyan veszi. Önnek is a segítségére sietünk, ha profi autómentésre van szüksége! A szolgáltatásainkról kérjen részletes tájékoztatást, lépjen kapcsolatba velünk az egyik elérhetőségünkön!
Veteránautók szállítása, megbízható szolgáltatás keretein belül!

Veteránautók szállítása

Veteránautók szállítása megbízható szolgáltatás keretein belül. Ügyfeleink biztonságosan szállíttathatják cégünkkel értékes járműveiket!

Sokan foglalkoznak veteránautókkal, nem csupán hobbi szinten. Például kiállításokra, filmforgatásokra viszik az értékes járműveket, amelyek között több olyan darab is van, amik már nem igazán alkalmasak arra, hogy a forgalomban is elvezessék őket. Ezeket az autókat mindenképp szállíttatni kell, azonban érthető, hogy a tulajdonosok nem szívesen bízzák ezt a feladatot akárkire. Mindenképp olyan szolgáltatóra van szükség, amely műszakilag megbízható eszközökkel dolgozik, és kellő tapasztalata, gyakorlata van a veteránautók szállításában. Amennyiben Ön még nem találta meg ennek megfelelően az ideális vállalkozást, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Csapatunknak nem ismeretlen terület a veteránautók szállítása. Ezzel kapcsolatban minőségi, megbízható szolgáltatást biztosítunk, nálunk a legjobb kezekben vannak az értékes járművek. A munkát műszakilag kifogástalan állapotú, rendszeresen ellenőrzött, karbantartott berendezéssel végezzük. A veteránautók szállításakor nem érhetik kellemetlen meglepetések.

Abban az esetben is megkereshet bennünket, ha a vezetésre alkalmas járművet túlságosan félti a forgalomtól. Érthető, hogy nem tenné ki a drága autóját egy esetleges karambolnak. A veteránautók szállításával kapcsolatban hosszú távon állunk az ügyfelek rendelkezésére. Ha a jövőben is szüksége lenne megbízható szolgáltatóra ahhoz, hogy elvigye kiállításra, filmforgatásra a járművet, bátran kereshet bennünket újból!

Bízza ránk a veteránautó szállítást, és járműve épségben megérkezhet a célállomásra! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, a képgalériában pedig megtekintheti, hogy hogyan is dolgozunk. Korrekt, megfizethető árakért cserébe vállaljuk a biztonságos szállítást. Ha kérdései lennének, vagy megrendelné a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
Darus autómentés, a biztos megoldás!

darus autómentés

darus autómentés a legbiztonságosabb opciót kínálja a bajba jutott sofőröknek. Ne kockáztasson a vontatással, keressen bennünket bátran!

Ha műszaki hibás autóról van szó, nem ritka, hogy a sofőrök közül egyesek a betolással vagy pedig a vontatással próbálkoznak. Ezek a megoldások igencsak veszélyesnek számítanak, különösen nagy forgalomnál. Bármikor bekövetkezhet a baj, ráadásul egy vontatás vagy betolás még le is lassíthatja a többi autóst, ami további feszültséget, problémákat eredményezhet az utakon. A dühös járművezetők nem tudnak kellő figyelmet szentelni az autó irányítására, így ebből a kapkodásból is születhetnek kellemetlenségek. Amennyiben Ön nem szeretne kockáztatni, biztosra menne, és másokat sem hátráltatna az utakon, a legideálisabb, ha a darus autómentést választja!

A darus autómentés a legbiztonságosabb alternatívát kínálja a járműtulajdonosok számára a kellemetlen helyzetben. Ez esetben a műszaki problémás gépjármű nincs kitéve semmilyen kockázati tényezőnek. A darus autómentés keretein belül a hibás kocsik felkerülnek a szállítójárművünkre, amivel így könnyedén el tudjuk vinni a gépjárműveket a helyszínről. Szolgáltatásunk igénybevételével nem hátráltathatja a forgalmat, ezzel pedig óriási segítséget nyújthat magának és a többi autós számára. Manapság egyre problémásabb a közlekedés a gépjárművekkel, rengeteg útfelújítás, építés miatt lezárnak fontos útvonalakat, így érthető, hogy sokan ezt nehezen tolerálják. Egy okos döntéssel hatalmasat kedvezhet mindenkinek a forgalomban! A darus autómentéssel csak jól járhat, mindenképp megéri szolgáltatásunkat igénybe vennie.

darus autómentés biztonságos, egyszerű, tapasztalja meg az előnyöket, és jöjjön ki a bajból minőségi szolgáltatással! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. A képgalériában fotókat is láthat felszerelésünkről, korábbi munkáinkról. Ha kérdései lennének, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Az SOS autómentés segít elkerülni a komolyabb problémákat!

SOS autómentés

Az SOS autómentéssel nem teheti ki további károknak a gépjárművét. Vegye igénybe szolgáltatásunkat a bajban, profi segítséget kínálunk!

Egy lerobbant vagy karambolt szenvedett gépjárművet a tulajdonosaik nem szívesen hagynak ott az adott helyszínen, ugyanis attól tartanak, hogy ebben az esetben további károk merülnének fel. Aggódnak például a vandalizmus miatt, ami eredményezhet olyan sérüléseket is, amiket csak hosszú és drága javítások árán lehetne orvosolni. Amennyiben Ön olyan szolgáltatót szeretne találni az autómentéshez, amely gyors segítséget biztosít a bajban, forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel tisztában vagyunk a járműtulajdonosok aggodalmaival, igyekszünk úgy alakítani a szolgáltatásunkat, hogy ne kelljen kellemetlen döntéseket hozniuk a kialakult helyzetben. Az SOS autómentés legnagyobb előnye, hogy hatékony és gyors segítséget biztosít a bajba jutottak számára. Nincsenek kompromisszumok, váratlan meglepetések a helyszínre visszatérve, velünk hamar biztonságos, védett területre szállíttathatja a kocsiját. Az SOS autómentéssel jelentős összeget megspórolhat, hiszen meggátolhatja azokat a sérüléseket, amik a magas javítási költségeket eredményeznék.

Csapatunk kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik az autómentés terén. Minden eszköz, szaktudás a rendelkezésünkre áll a biztonságos kivitelezéshez. Szolgáltatásunk rugalmas, megbízható, az ügyfelek folyamatosan elérhetnek bennünket, akár hétvégén, éjszaka is hívhat minket, így az autója nem maradhat felügyelet nélkül a kihalt környéken.

Felejtse el a rossz döntéseket, közreműködésünkkel gyorsan, könnyedén megoldhatja a problémát! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat vállalkozásunkról. Korábbi mentéseinkről is láthat fotókat, így előzetesen is megbizonyosodhat arról, hogy professzionális eszközökkel vonulunk ki a helyszínre. Bármilyen problémás helyzettel megküzdünk az autómentés során. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
Non-stop autómentés: rugalmas segítség a bajban!

Non-stop autómentés

Non-stop autómentés, rugalmas segítség a bajban, maximálisan alkalmazkodunk az ügyfelekhez. Keressen minket a kellemetlen helyzet gyors megoldásához!

Egy műszaki hiba vagy baleset bármikor bekövetkezhet az utakon. Ilyenkor az autósoknak fontos, hogy lehetőleg minél hamarabb szakszerű segítséget találhassanak a járművük mentéséhez, elszállításához, így mindenképp rugalmas szolgáltatóra lesz szükség. Amennyiben Ön is keresi azt a vállalkozást, amely maximálisan alkalmazkodik a váratlan helyzetekhez, ne kutasson tovább, mert nálunk valóban az ügyfelek és problémáik az elsők!

Szolgáltatásunk, a non-stop autómentés óriási könnyebbséget biztosít a bajba jutott autósoknak. Megbízható, rugalmas segítséget kínálunk a kényes helyzetekben, így velünk hamar megoldódhat a jármű elszállítása. Tisztában vagyunk azzal, hogy műszaki hiba vagy baleset esetén minden perc számít, ezért az autómentéssel kapcsolatos szolgáltatásunkat ennek megfelelően alakítottuk ki. Bennünket bármikor hívhat, rövid időn belül tudjuk biztosítani a szakszerű mentést. A non-stop autómentést profi, felkészült szakemberek végzik, akik bármilyen helyzetben megállják a helyüket. Könnyedén összpontosítanak a feladatokra legszélsőségesebb körülmények között is, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a non-stop autómentéssel. Ha minket választ, nem kell sokáig kompromisszumot kötnie a kialakult helyzettel. Most a téli időszakban különösen fontos, hogy az autósok minél hamarabb segítséget kapjanak, például egy árokba csúszás esetén. A hidegben történő várakozás nem csupán lelkileg, hanem fizikailag is megviselheti az érintetteket.

Az autómentésben élen járunk, ügyfeleinket nem hagyjuk cserben! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásunkról, és a munkához használt járműről is láthat fotókat. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a rugalmas segítségért. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. 
Darus autómentés árokba csúszáshoz

Darus autómentés

Darus autómentés rövid időn belül, megbízható cégtől, korrekt áron! Hívjon minket, ha árokba csúszott és profi segítségre van szüksége a kijutáshoz! 

Itt a december, az idő egyre hidegebb és bizonyára már nem kell sokat várni arra sem, hogy leessen az első hó. Ez egyrészt örömteli esemény, hiszen végre lehet szánkózni, azonban megvannak az árnyoldalai is. A fagyos, havas utak miatt sajnos megnő a balesetek száma is: sok a koccanás, de ilyen körülmények között még a rutinosabb sofőrökkel is előfordul árokba csúszás is. A legfontosabb, hogy senki ne sérüljön meg, de ilyenkor gondoskodni kell a darus autómentésről is. 

Természetesen a fő cél az, hogy ne történjen baj és ne csússzon egyetlen jármű sem az árokba. Ehhez egyrészt megfelelő műszaki állapotra, másrészt a téli időre felkészített járműre, harmadrészt pedig óvatos vezetésre van szükség. A sebességet mindig a látási és a talajviszonyoknak megfelelően válasszuk meg, inkább menjünk lassabban! Fontos, hogy minőségi téli gumit válasszunk és a kopott abroncsokat mielőbb cseréljük le. A világítás szintén kulcsszerepet játszik a balesetmegelőzésben, gondoskodjunk a fényszórók rendszeres karbantartásáról! Érdemes átnézetni egy szervizzel a futóműveket és a fékrendszert is. 

A darus autómentés egy árokba csúszott jármű esetén a lehető legkevesebb kockázattal jár, ha gyakorlott szakember végzi és megvannak hozzá a megfelelő eszközei. Cégünk ezért remek választás, ha darus autómentésre van szükség. Igyekszünk minél gyorsabban kiérkezni a helyszínre és megkezdeni a mentést. A szolgáltatást kedvező áron végezzük, így ügyfeleinknek az anyagiak miatt sem kell aggódniuk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a darus autómentéssel kapcsolatban, és garantáltan megoldunk minden problémát. 

Amennyiben árokba csúszott, és darus autómentésre van szüksége, ne habozzon, hívjon minket! Bővebb tájékoztatásért keressen bennünket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen válaszolnak a további felmerülő kérdéseire. 
Autómentés Pest megyében télen is!

Autómentés Pest megyében

Autómentés Pest megyében télen is gyorsan, megfizethető áron, minden autótulajdonosnak! Keressen minket bizalommal, ha elakadt és az út szélén ragadt! 

Lassan itt a tél, ami bizony több szempontból is megnehezíti az autóvezetők életét. Egyrészt kevesebb ideig van világos, másrészt az utak gyakran csúszósak, hókásásak, és sajnos a köd is sokszor rontja a látási viszonyokat. Persze a szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy óvatosan vezessünk, valamint, hogy csak az időjárásnak megfelelően felkészített járművel induljunk útnak. Sajnos még a legnagyobb óvatosság, felkészülés és rutin mellett is előfordulhatnak olyan szituációk, amiket nem tudunk önerőből megoldani. Kétségbe esni ilyenkor nem szabad, hiszen cégünk az autómentést Pest megyében az év bármely napján, a nap 24 órájában vállalja. 

Az autómentésre szükség lehet, ha hirtelen nagy mennyiségű hó esik le és az autó mozgásképtelenné válik. Ilyen esetben, ha sikerül találnunk valakit, aki ki tud vontatni a szorult helyzetből, akkor egyszerűbben megoldható a tovább haladás, de erre nem mindig van lehetőség. Sajnos a rossz látási viszonyok és a csúszós utak miatt balesetek is gyakrabban történnek. Ezek egy része csupán koccanás, de a járművek állapotától függően még egy kisebb koccanásos esetnél is szükség lehet az autómentésre, nem beszélve arról, ha komolyabb kár keletkezik. És természetesen a műszaki hibák télen sem kímélik a sofőröket: ha elakadunk, nem indul az autó, defektet kapunk, hívjunk mielőbb egy megbízható, autómentéssel foglalkozó céget, ami gyorsan a segítségünkre siet! 

Ha ilyet keres, a legjobb helyen jár, ugyanis csapatunk egész évben, 0-24 óráig áll az ügyfelei rendelkezésére. A hívást követően igyekszünk mihamarabb a helyszínre érkezni, és megfizethető áron biztosítjuk az autómentést. Amennyiben kérdése merült fel vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről! 
Autószállítást vállalunk nagyobb távolságokról is!

autószállítás

Autószállításban is a segítségére vagyunk! Új autóját zökkenőmentesen  elszállítjuk külföldről hazáig!

Autóvásárláshoz egyre többen választják a külföldi kereskedéseket. A külföldi autóknak jó a hírük, akár még használtan is megéri ilyen járművet vásárolni. Egy olyan modell, amire régóta vágyik, most elérhető közelségbe került? Rászánta magát és megvásárolta a következő autóját? Már csak el kell hozni az eladótól? Döntsön a megbízható autószállítás mellett és probléma nélkül tudja lebonyolítani az utat külföldről hazáig!

A csapatunk az autómentés mellett foglalkozik az autószállítással is. A kettő szolgáltatás természetesen nem ugyanaz, mert a mentés egy vészhelyzet azonnali megoldását jelenti, valamint speciális felszereléssel történik, de az autószállítás a megrendelővel közösen egyeztetett időpontban zajlik és csupán traileres autószállító szükséges hozzá.

Az autószállítást nagy tapasztalattal végezzük és minden, szükséges eszközzel rendelkezünk a járművek biztonságos célba juttatásához. A külföldi utat magába foglaló autószállítás sokszor több ezer kilométernyi vezetést is jelent, a traileren a megvásárolt járművel. A szállítást végző kollégáknak rendelkezniük kell a rutinnal, ami ahhoz szükséges, hogy a hosszú kilométereket biztonságban teljesítsék. Fontos a jármű rögzítése is, mert ez biztosítja, hogy az autó ne csússzon le a trailerről út közben. A jármű szállítást kiváló állapotban lévő, műszakilag megbízható autószállítóval lehet elvégezni, hiszen bírnia kell a kilométereket. A vészhelyzetekre fel kell készülni, hogy a problémákat út közben is meg tudják oldani. Bizonyos súly felett engedélyre is szüksége van az autószállítást végző cégnek, nem beszélve a szükséges szakvizsgák elvégzéséről.

Vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal, ha az új autóját szeretné külföldi címről hazai címre szállíttatni! Magánszemélyeket és autókereskedéseket egyaránt kiszolgálunk. Az autószállítást nagyszerű ár-érték arányban, megbízhatóan bonyolítjuk le a megbeszélt dátumon. A kérdéseivel keressen minket telefonon vagy üzenetben!
Autómentés külföldről, hazai segítséggel!

autómentés külföldről

Az autómentés külföldről magyar csapattal történik! Hívjon minket, ha szorult helyzetbe került valahol külföldön!

A bajba került autósoknak nem kell a helyi cégekhez fordulniuk, hiszen a hazai segítséget is megkapják tőlünk. Úton hazafelé vagy még a cél felé lerobbant az autója? Baleset érte és nem tud tovább haladni vagy műszaki hiba következtében az út mellett kell vesztegelnie? Ilyen helyzetben az autós magára van utalva, főleg akkor, ha nem túl forgalmas helyen érte a vészhelyzet. Az autómentés külföldről magyar csapattal rövid időn belül megtörténik, mert mi azonnal elindulunk segítséget nyújtani az ügyfeleknek.

Az autómentés külföldről egy olyan akció, ami nem zajlik másképpen, mint a belföldi autómentés. A telefonhívást követően össze készítjük a mentéshez szükséges felszerelést, az ügyfél autójához és a vészhelyzet megoldásához való járművet beindítjuk és már robogunk is a cél felé.

Egy idegen országban lerobbanni vagy ami még rosszabb, balesetet szenvedni sosem kellemes. Aki nem beszéli az adott ország nyelvét az nem tudja elmondani, hogy miben van szüksége segítségre. Azt sem tudja hová forduljon, milyen számot hívjon, hol érdemes igénybe venni a szolgáltatást autómentéssel kapcsolatban. Egy helyi lakosnak ez könnyebben menne, de az utazók csak a sötétben tapogatóznak.

Az autómentés külföldről nekünk rutin feladat, Önnek pedig egy olyan élmény, ami nem végződött rosszul. Ahelyett, hogy a külföldi cégek után keresgél a semmi közepén, ismeretlen szolgáltatásokkal próbálkozik, adja a mi kezünkbe az irányítást! Az autómentés külföldről a lehető leghamarabb megtörténik, a járművet elszállítjuk egy helyi szerelő műhelybe, Önt pedig elvisszük az autója után vagy ha szüksége van rá, másik autót is tud bérelni.

Az autómentést külföldről minden esetben egyéni áron  végezzük el, megbeszélés alapján. A távolság, a jármű állapota is számít ahhoz, hogy milyen, végleges összeget adunk meg. Természetesen az ügyfelek érdekeit tartjuk szem előtt és mindig kedvező áron dolgozunk.
Autószállítás új és régi autókhoz is!

autószállítás

Az autószállítás megoldja a problémáját! Az ilyen szolgáltatásra akkor van szükség, ha az autókat nem lehet hagyományos módon eljuttatni a célállomásra.

Többnyire akkor kell autószállítást rendelni, amikor új vagy éppen régi járműveknek a szállítása van soron. A szállítást nem szabad összekeverni az autómentéssel. Egy jármű nem csak akkor igényli a segítséget a mozgáshoz, ha baleset vagy műszaki hiba következtében működésképtelenné vált. Az új autók esetében a forgalmazó vagy a tulajdonos szokta kérni a szállítást. Miért kell külön szállítani az új autókat? Természetesen ezek az autók eladásra kerülnek majd, tehát nulla kilométernyi út van bennük, valamint a forgalomban sem lehet velük közlekedni, hiszen az kockázatos lehet. A külföldről behozott új vagy használt autók iránt megnőtt a kereslet, egyre többen döntenek a külföldi járművek mellett. Amennyiben egy vagy több autót szeretne elfuvaroztatni külföldről belföldre, keressen minket bizalommal! Lehetőség van gyűjtőfuvarozásra is, ami azt jelenti, hogy az autószállító járművön egyszerre több autót fuvaroznak.

Az autószállítást nemcsak új vagy használt járművekhez rendelhetik meg az érdeklődők, hanem például veterán autókhoz is. Az ilyen autók iránt is sokan lelkesednek, annyira, hogy rendszeresen szerveznek veterán autó kiállításokat, oldtimer bemutatókat. Ezekre a rendezvényekre el kell juttatni a résztvevő autókat, amit autószállítás megrendelésével biztonságosan lehet kivitelezni. Egy veterán autó biztonságát nem szeretné veszélybe sodorni a tulajdonosa, nem beszélve az autó gondosan megőrzött, felújított külsejéről.

Az autószállítás megbízható szolgáltatás mindenkinek, aki nem tudja vagy nem akarja egy vagy több autóját a forgalomba vinni. Keressen minket bizalommal, ha nem balesethez, hanem szállításhoz van szüksége felkészült csapatra! Az autószállításról minden tudnivalót megosztunk az érdeklődőkkel, csupán fel kell venni a kapcsolatot a kollégáinkkal! A honlapon megtalálja minden elérhetőségünket a budapesti autószállításhoz!
Darus autómentés minden helyzetben!

budapesti autómentés

darus autómentés minden helyzetből kihúzza! Az ilyen mentést akkor javasoljuk, ha a járművet a tréleres mentéssel nem lehet megmenteni abból a helyzetből, amibe került.

A daru olyan eszköze az autómentésnek, amivel hatékonyan lehet elvégezni a mentési munkálatokat, de ez csak akkor tud megvalósulni, ha a mentést végző csapatnak van rutinja a berendezés kezelésében. A gyakorlott mentő csapat pillanatok alatt uralja a helyzetet és újra vízszintes talajra állítja a járművet.

Mikor nincs lehetőség arra, hogy egyszerű mentés történjen? Egyértelmű, hogy a nagyobb méretű járművekhez ilyen berendezés szükséges, főleg akkor, ha azokat fel is kell emelni, mert árokba borultak, felborultak stb. A buszok, teherautók, furgonok, kisbuszok olyan járművek, amik a darus autómentést igénylik.

Nem kizárólag balesetben felborult, megsérült járművekhez lehet segítségül hívni a darus autómentést. Vannak még egyéb szituációk is, amik a darus autómentést indokolttá teszik. A műszaki hibás járműveket is el kell vontatni, trélerre kell tenni és műhelybe vinni a javításhoz. A legnehezebb feladat a kiemelés, illetve felemelés. Vannak esetek, amikor daruval valósítható meg ez a művelet . A műszaki hibán és a baleseten kívül az is előfordulhat, hogy elveszett a kulcsa a járműnek, lemerült az akkumulátor, megsérült a futómű, automata váltós, elektromos kézifékes az autó, nem nyílik az ajtó és olyan helyen ragadt a jármű, ami nehezen megközelíthető. Számtalan szituáció adódhat, ami mozgásképtelenné teszi az autót vagy egy nagyobb járművet.

A darus autómentésben nem talál nálunk tapasztaltabb csapatot, ha olyan cégre van szüksége, ami bármikor elérhető és ügyfélbarát feltételekkel dolgozik. Forduljon bizalommal kollégánkhoz, ha már nincsen más megoldás az autó kiszabadítására, mint a darus autómentés és kérje segítségünket! Bármilyen napszakban elérhetőek vagyunk és azonnal elindulunk a megadott helyszínre elvégezni a mentést. A honlapon szereplő elérhetőségeinken azonnal kapcsolatba tud lépni velünk!
Non-stop autómentés Pest megyében!

non-stop autómentés

non-stop autómentés minden bajba jutott autósnak azonnali segítséget tud nyújtani. Az autós vészhelyzetekben mindig szükség van azonnali segítségre. Számtalan helyzet adódhat, amikor a járművel közlekedő sofőr és utasai megrekednek valahol út közben és nem tudnak tovább jutni. Ha már semmi nem segít és nem tudják kijavítani maguk a problémát vagy nincsen a közelben segítség, akkor az autómentőre kell hagyatkozni.

Autómentést vállalunk egész Pest megyében, sőt azon is túl. A Bánfai Autómentő budapesti székhellyel dolgozik, ennek köszönhetően nem jelent nagy távolságot egész Pest megyében szolgáltatást nyújtani az ügyfeleknek. Akár a városban, annak környékén vagy pedig a megye területén került bajba járművével, minket bármikor hívhat, mert gyorsan megérkezünk.

Használja ki a főváros közelségét és hívja a non-stop autómentést, ha az agglomerációban vagy vidéken szenvedett balesetet, robbant le! A non-stop autómentés a főváros területén már fél óra múlva megkezdődhet, ez a kiszállási idő kicsivel több, ha távolabbi pontra kell megérkeznie az autómentő csapatunknak. Természetesen a kiszállási idő egy becsült érték, ami függ az olyan tényezőktől is, mint amilyen a forgalom, az időjárási viszonyok vagy az útviszonyok.

Mindent megteszünk, ami csak módunkban áll, ahhoz, hogy a hozzánk forduló ügyfeleknek minél előbb megoldjuk az autós problémáit. A siker elérésében a segítségünkre van minden, olyan eszköz, ami egy profi autómentéshez csak kellhet. A non-stop autómentést csak akkor lehet valóban jól csinálni, ha a csapat, ami vállalja ezt a kihívást, igazán elhivatott. Télen és nyáron, éjszaka és ünnepnap is a rendelkezésére kell állni az ügyfeleknek, mert a baleset nem válogat, csak egyszerűen bekövetkezik.

non-stop autómentéssel minden autósnak szeretnénk megkönnyíteni a döntést, elinduljon e autóval vagy pedig ne? A kockázata mindig megvan a balesetnek, de abban is biztos lehet, hogy van kihez fordulnia, ha bajba kerül. A megadott elérhetőségeink egyikén kérjen tőlünk bővebb felvilágosítást non-stop autómentésről!
Autómentés Budapestről belföldre és külföldre is!

budapesti autómentés

Autómentés Budapestről, késlekedés nélkül és versenyképes áron! Az autósok jól tudják, hogy mennyire kényelmes és gyors egy autóval elindulni utazni, de azzal is tisztában vannak, hogy milyen kockázatokkal jár az autós út. Ami el tud romlani, az előbb vagy utóbb el is fog romlani. Nem mindig számít, hogy új, karbantartott vagy drága az autó, általában a legrosszabbkor makacsolja meg magát ér romlik el, például útban hazafelé a nyaralásról.

Az autómentés Budapestről indul és mindenképpen elér Önhöz és járművéhez, nem számít, hogy belföldön vagy még külföldön tartózkodik éppen. A budapesti autómentéssel foglalkozó cégünk messzebbre is küld mentőegységet, ha arra van szükség és minden bajba jutott autóson segít. A mentésben nemcsak egy felkészült csapat működik közre, hanem egy jól felszerelt géppark minden eszközét és járművét is be tudjuk vetni, attól függően, hogy pontosan milyen szituációt kell megoldani.

Az autómentés Budapesten  található bázisról indul, ha kapunk egy hívást, azonnal összepakoljuk a szükséges felszerelést és elindulunk a megadott helyszínre. Bármikor kérhet tőlünk segítséget, mert az autómentés természetéből adódóan éjjel és nappal, ünnepnap és munkanap is folyamatosan elérhetőek vagyunk. 

A budapesti autómentés minden szituációban megrendelhető és igénybe vehető, nem számít, hogy karambolozott, lerobbant vagy elakadt valahol az úton. Amikor valaki a saját autója foglya lesz, minél előbb szeretne szabadulni, ebben számíthat ránk. Nincs rosszabb annál, mint a forró, nyári napon várni, egy autóban, ami nem mozdul se előre, se pedig hátra. Kimentjük Önt a szorult helyzetből, a műszaki hibás vagy sérült járművet pedig szerelőműhelybe vontatjuk.

budapesti autómentéssel foglalkozó csapatunkra számíthat, bárhol érje a vészhelyzet, útban nyaralásra vagy onnan hazafelé. Segítünk, mindegy, hogy a mentésben, vontatásban, szállításban kell közreműködni és Ön hamarosan hazajuthat, hogy intézkedjen az autó sorsáról. A részletes tájékoztatást kérje kollégáinktól az elérhetőségeinken!
Autómentéssel bármilyen mozdíthatatlan járművet elszállítunk!

darus autómentés

Autómentés, megbízható szolgáltatás, praktikus megoldás a mozdíthatatlan járművek elszállításához, kedvező feltételekkel, korrekt áron!

Vannak olyan helyzetek, amikor a járművek teljesen használhatatlanok, be sem lehet őket indítani, így pedig nagyon nehéz eljuttatni őket a szervizbe. A vontatás, tolatás nagyon sok időt, energiát felemészthet, ráadásul még balesetveszélyes körülmények is kialakulhatnak. Egyesek inkább ezt elkerülnék, és olyan megoldást választanának, amivel gyorsan, biztonságosan eljuthat a jármű a megfelelő szakemberekhez. Amennyiben Ön is keresi még az ideális alternatívát a kényelmes és balesetmentes elszállításhoz, ajánljuk figyelmébe az autómentéssel kapcsolatos szolgáltatásunkat!

Cégünk tökéletes választás a kényes szituációk megoldására. Az autómentéshez valóban kényelmes és egyszerűen kivitelezhető opciót kínálunk a bajba jutott autósoknak. Szolgáltatásunk igénybevételével nincs szükség vontatásra, tolatásra. Megbízható, modern munkagépekkel dolgozunk, amikkel nagyon könnyen elszállíthatók a járművek. Daru alkalmazásával mozgatjuk a kocsikat, feltesszük őket a szállító járműre, és máris el tudunk indulni a problémás autóval a szervizbe. Szolgáltatásunk minden szempontból megfelel az elvárásoknak, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz az általunk nyújtott segítséggel. Az autómentésnél kiemelt figyelmet fordítunk a rövid határidőkre is. Megkeresése után hamar a helyszínre érkezünk, és megkezdjük a munkálatokat, így Önnek nem kell hosszú ideig kompromisszumot kötnie a kialakult helyzettel. Bármikor felveheti velünk a kapcsolatot az autómentéshez, 0-24-ben állunk az ügyfelek rendelkezésére.

Az autómentésben élen járunk, válassza a kényelmesebb, gyorsabb opciót, és elkerülheti a kellemetlen, fizikailag, lelkileg egyaránt megterhelő szituációkat! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, korábbi mentéseinkről pedig fotókat is láthat. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk az érdeklődőknek.
Darus autómentés árak: minőségi szolgáltatás, mindig elérhető áron!

darus autómentés

Darus autómentés 0-24, professzionális segítségnyújtás, felkészült szakemberek, korrekt árainkért minőségi szolgáltatást biztosítunk!

Nagyon sok esetben lehet szükség darus autómentésre. Ilyenkor az embereknek fontos, hogy olyan szolgáltatót találjanak, amit nem csupán bármikor könnyedén el tudnak érni, hanem oda is figyel a díjak kialakítására. A kedvező darus autómentés áraknak köszönhetően a gyors, hatékony segítség bárki számára könnyedén elérhetővé válhat. Amennyiben Ön is keresi még ennek megfelelően az ideális vállalkozást, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

darus autómentés 0-24-ben kedvező feltételekkel áll az ügyfelek rendelkezésére. Legfőbb célunk, hogy a bajba jutott gépjármű tulajdonosoknak olyan szolgáltatást tudjunk biztosítani, amiért nem kell mélyen a pénztárcájukba nyúlniuk. A korrekt, megfizethető darus autómentés árak kialakítására hosszú távon szeretnénk odafigyelni. A vonzó ajánlatokért cserébe igazi profi csapat segítségét vehetik igénybe az ügyfelek. Professzionális gépeink és felkészült szakembereink közreműködésével bármilyen helyzetet megoldunk, számunkra semmi sem jelenthet kihívást. A mentéshez alkalmazott eszközökkel, berendezésekkel a legnagyobb biztonságban el tudjuk szállítani a problémás járműveket. A darus autómentés 0-24 szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az ügyfelek folyamatosan el tudjanak érni bennünket. Ez roppant fontos, hiszen bármikor bekövetkezhet egy baleset, aminél szükség van profik segítségére. Erre fel vagyunk készülve, rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk.

A kedvező darus autómentés árak nem terhelhetik meg anyagilag. Válasszon bátran minket, és segítünk, hogy mihamarabb kikeveredjen a kellemetlen helyzetből, a járműve pedig eljusson a szervizbe! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a szolgáltatásunkról, vállalkozásunkról, a galériában pedig korábbi mentéseinkről láthat fotókat. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a segítségünket, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk az érdeklődőknek.
A darus autómentésben megbízhat, ha az úton ragad!

darus autómentés

darus autómentés egy speciális műfaját képviseli az autómentésnek. Alapvetően egy autómentés arról szól, hogy a bármilyen okból működésképtelen járművet ki kell menteni a helyszínről és elszállítani egy autószerelő műhelybe vagy rosszabb esetben egyenesen a roncstelepre. A mentés nem mindig egyforma, hiszen egy balesetben sok minden megtörténhet. Ezekre a szituációkra kell felkészülnie az autómentő csapatnak, azért, hogy ne érje semmilyen körülmény se felkészületlenül.

A darus autómentésre nincs mindig szükség, de ha egy jármű igazán bajba kerül, egyedül nem tud egyenesbe kerülni. Ilyenkor kell mozgósítani a daruval felszerelt teherjárműveket, amik megbirkóznak a legnehezebb problémával is. A járműre szerelt emelőgép segítségével könnyedén és rövid idő alatt meg lehet oldani olyan helyzeteket is, amik a daru nélkül több időt vennének igénybe. Az egyik leggyakoribb szituáció az, amikor egy autó, kamion stb. az útról árokba borul. Különösen egy nagy méretű, nehéz járművet kiemelni jelenthet kihívást, de nem egy darus autómentőnek.

A felkészült autómentő cégek, így mi is modern, jól felszerelt gépparkkal rendelkeznek. A minden helyzetre felkészített autómentő járművön olyan kiegészítők találhatóak, mint az emelővilla, a daru, a gurítókosát. Ezekkel az eszközökkel stabilan lehet rögzíteni egy felborult, elakadt vagy mozgásképtelen járművet, kiemelni és felrakni vontatóra. Meghibásodás, baleset esetén, nehezített körülmények között a speciális, darus autómentés jelenti az egyetlen, sikeres megoldást.

A megfelelő járművekkel, gépekkel rendelkező cég felkészült, de ettől még nem biztos, hogy az ügyfélbarát szolgáltatásokkal is rendelkezik. Forduljon hozzánk bizalommal, ha az autója cserben hagyta, mert mi kihúzzuk a pácból a darus autómentőnk segítségével! Éjjel és nappal is elérhetőek vagyunk, nálunk nincsen ünnepnap vagy zárás, mert ha szükség van ránk, akkor megyünk és mentünk! A darus autómentésről minden fontos információt megosztunk az érdeklődőkkel a megadott elérhetőségeink egyikén!
Kamion mentés: Ön hív minket, mi segítünk!

kamion mentés

A kamion mentés az egyik legnehezebb feladat, ha jármű mentésről van szó. Ezt akár lehet szó szerint is venni, hiszen a kamion méretes és súlyos szállító jármű. Elképzelhetetlen, hogy milyen súlyos következményei lehetnek annak, ha például egy veszélyes rakományt szállító kamion felborul az út közepén.

kamion mentésben részt vevő csapatnak fel kell készülnie minden eshetőségre. A mentéshez szükséges eszközökkel sikeres lesz a mentés, akár  úgy is, hogy nem kell vele sok időt tölteni. Egy kamion mentéssel foglalkozó csapatnak a legkülönfélébb helyzetekkel kell megbirkóznia. A kamion felborulhat egy kanyarban, beborulhat egy árokba, de az talán a leggyakoribb, ha a kamion egy másik autóval ütközik.

A bajba került járművek mentését bízza ránk nyugodtan. Ha az utakon nem boldogul egyedül és balesetbe keveredett, akkor hívjon minket, hogy minél előbb kimenthessük Önt kamionostól! A műszaki hibás járművek mentése szintén nem jelent akadályt számunkra. Akár egyszerre több helyszínen is tudunk jármű mentést végezni, mert felkészült csapattal és több, kamion mentésre alkalmas járművel is rendelkezik a gépparkunk.

A ma használatos, modern eszközökkel dolgozik a csapatunk és a gépparkunk is jól karbantartott, autómentésre alkalmas járművekből áll. A célunk minden autómentés, illetve kamion mentés alkalmával az, hogy a lehető leggyorsabban oda érjünk a baleset helyszínére és kimentsük a bajba jutott járművet. Minél hamarabb kiér az autómentő a helyszínre, annál gyorsabban meg lehet oldani a problémát és a közlekedést akadályozó dugót feloldani. A járművek kimentése a specialitásunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsuk.

A kamion mentéssel kapcsolatos szolgáltatásunkról további, részletesebb információkat kérhet kollégáinktól. Belföldön karambolozott vagy külföldön ragadt kamiont is kimentünk, ha a sofőr minket hív. Lépjen kapcsolatba a csapatunkkal, ha szeretne tájékozódni a szolgáltatásainkról a honlapon szereplő elérhetőségeink egyikén!
Autómentés 0-24-ben: csapatunk valóban gyors megoldást nyújt!

0-24-es autómentés

Autómentés 0-24-ben, profi szakemberekkel, modern, megbízható felszerelés, kedvező feltételek, valóban gyors segítséget biztosítunk!

Sajnos egy műszaki hiba, baleset bármikor bekövetkezhet autózás közben. Ilyenkor nagyon fontos sokak számára, hogy olyan autómentőt találjanak, ahol a szolgáltató tud alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, és ennek megfelelően bármikor lehet hozzá fordulni szakszerű segítségért. Amennyiben Ön is szeretne valóban gyors, rugalmas vállalkozást találni, ne kutasson tovább, mert cégünk az autómentést 0-24-ben biztosítja az ügyfelek számára!

Mivel tisztában vagyunk a kiszámíthatatlan helyzetekkel, fontosnak tartottuk, hogy az autómentéssel kapcsolatos szolgáltatásunkat ehhez igazítva alakítsuk ki. Csapatunk igazán gyors, hatékony segítséget nyújt a legkellemetlenebb szituációkban is. A 0-24-es autómentés során folyamatosan a maximumot nyújtjuk, legyen szó nappalról, vagy éjszakáról, bennünket nem befolyásolhatnak a körülmények, napszakok. Legfőbb célunk, hogy a problémás jármű minél hamarabb elszállításra kerüljön. A 0-24-es autómentés fontos szerepet tölt be abban, hogy ne vesszenek el értékes percek a várakozással. Az eredményes munkálatokban fontos szerepet töltenek be modern eszközeink is. Kifogástalan minőségű, megbízható berendezésekkel dolgozunk, amikkel biztonsággal meg tudjuk valósítani a mentést. Csapatunk az évek során rengeteg mentésben vett részt, semmilyen helyzet nem jelenthet kihívást, minden egyes szituációban célirányosan dolgozunk. A 0-24-es autómentés minden szempontból megfelel az elvárásoknak, garantáljuk, hogy Ön is maximálisan elégedett lesz a munkánkkal.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat a szolgáltatásról, a képgalériában pedig korábbi munkáinkról láthat képeket. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a profi, gyors segítségért. Ha igénybe venné a 0-24-es autómentés szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
Darus autómentés, a gyors, hatékony segítség!

darus autómentés

Darus autómentés, profi szakemberekkel, modern felszereléssel, biztonságos körülmények, gyors segítség, válassza a könnyebb megoldást!

Egy műszaki hiba vagy baleset bármikor bekövetkezhet az utakon. Ilyenkor sokak számára nagyon fontos, hogy gyors, hatékony segítséget kapjanak az elszállításhoz, ugyanis rendkívül kellemetlen sokáig várakozni a használhatatlan járművekkel. Ebben a formában a javítással, balesettel kapcsolatos ügyintézés sem tud megfelelően haladni, ez pedig egyeseket kifejezetten zavarhat. Amennyiben Ön azt szeretné, hogy a legkényelmetlenebb helyzetben is gördülékeny legyen a jármű mentése, forduljon hozzánk bizalommal!

Szolgáltatásaink között megtalálhatja a darus autómentést, ami tökéletesen megfelel az elvárásainak, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velünk és a munkánkkal egyaránt. Ha ránk bízza a feladatot, nem kell hosszú órákon át várnia a megfelelő segítségre. A darus autómentés a leggyorsabb alternatívát kínálja a bajba jutott járműtulajdonosoknak. A szolgáltatás igénybevételével időben elszállításra kerülhet a kocsi, ezzel pedig az ügyintézés is problémamentesen haladhat. A darus autómentéshez nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy a feladatot sikeresen elvégezzük. Modern, megbízható felszereléssel dolgozunk, bármilyen szituációban helyt állunk, számunkra semmi sem jelenthet kihívást. A szakszerű darus autómentés ideális megoldást kínál a bajba jutott autósoknak. Az általunk kínált opció biztonságosabb is, hiszen a jármű szállítás közben védett helyen van. A nap 24 órájában számíthat ránk, bármikor kereshet minket, mi folyamatosan elérhetők vagyunk.

Bízza a legjobbra magát és autóját, vegye bátran igénybe szolgáltatásunkat, és tapasztalja meg általunk a darus autómentés előnyeit! Honlapunkon bővebb információkat is talál tevékenységünkről, a galériában pedig fotókat is láthat korábbi munkáinkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Darus autómentés 0-24: a szakszerű segítség bármikor elérhető!

darus autómentés

Darus autómentés, szakszerű segítség 0-24-ig, kedvező feltételek, profi szakemberek közreműködésével, ránk bármikor számíthat!

Legyen szó közúti balesetről vagy az autó műszaki hibájáról, a kellemetlen szituációk a legváratlanabb pillanatokban jelentkezhetnek. Ilyenkor nagyon jó az, ha az érintett járműtulajdonosok találnak olyan szolgáltatót az autómentéshez, ami képes alkalmazkodni a nem várt pillanatokhoz is. Amennyiben Ön még keresi a megfelelő céget ehhez, ne kutasson tovább, ugyanis nálunk a darus autómentés 0-24-ig elérhető!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a balesetek, műszaki hibák bármikor felüthetik a fejüket, igyekszünk ehhez alkalmazkodni a szolgáltatásunkkal. A darus autómentéssel kapcsolatban rugalmas, gyors segítséget nyújtunk. Ügyfeleink rövid időn belül megoldást kaphatnak problémáikra, így kellemetlen kompromisszumokra sincs szükség. Nem ritka, hogy a szélsőséges helyzetekben az emberek az ismerőseiket, családtagjaikat hívják, hogy segítsenek nekik a jármű elszállításában, azonban a hozzátartozók közül sokan meglehetősen elfoglaltak. Nem csupán az időhiány a gond ilyenkor, hanem az is, hogy kellő tapasztalat, gyakorlat nélkül nem szabad belevágni a mentésbe, hiszen balesetveszélyes körülmények alakulhatnak ki, ráadásul még a jármű is sérülhet. A darus autómentéssel ez elkerülhető, hiszen nálunk minden rendelkezésre áll a problémamentes, biztonságos munkavégzéshez. Kollégáink felkészültek, gyakorlottak, számukra semmi sem jelenthet kihívást.

A darus autómentés nálunk folyamatosan elérhető, bízza ránk bátran a kényes helyzet megoldását, mi bármikor tudunk segíteni a bajba jutott járműtulajdonosoknak. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a darus autómentésről, a galériában pedig megtekintheti korábbi munkáinkról a képeket. Áraink kedvezőek, így anyagi szempontból is jól jár velünk. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.
A darus autómentés valóban gyors megoldást kínál!

darus autómentés

Darus autómentés, megbízható szolgáltatás keretein belül, profi, felkészült csapattal, válassza a valóban gyors opciót!

Legyen szó közúti balesetes vagy műszaki hibás járműről, az érintett autótulajdonosoknak fontos, hogy a problémás kocsijuk minél hamarabb elszállításra kerüljön. Ez esetben nem csupán a szolgáltató gyorsasága a fontos, hanem az is, hogy maga a mentés is rövid időn belül megtörténjen, hiszen szeretnék mielőbb a szervizben tudni az autójukat. A gyors autómentés a többi járművezető számára is kedvez az utakon, hiszen nem alakulhat ki nagyobb torlódás, így a stresszmentes helyzetek is elkerülhetők. Amennyiben Ön is szeretné rövid időn belül megoldani a fennálló problémát, válassza a darus autómentést a kényes szituációkban!

A darus autómentés kiváló választás a problémás helyzetekben. Ezzel az opcióval rendkívül gyorsan meg lehet oldani a mentéseket, nincsenek bonyodalmak, hosszas leállások, így sem Önnek, sem pedig másoknak nem kell sokáig várakozniuk. A darus autómentéshez megbízható, modern, rendszeresen karbantartott berendezést alkalmazunk, amivel a rövid határidők mellett a színvonalas kivitelezésre is odafigyelhetünk. A mentés során sem érhetik kellemetlen meglepetések, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz a szolgáltatással. A darus autómentéssel kapcsolatban ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatást biztosítunk. Csapatunk bármilyen problémás helyzetet megold, számunkra semmi sem jelenthet kihívást. Az évek során nagyon sok szituációt oldottunk már meg, kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk a mentés terén.

darus autómentéssel csak jól járhat, válasszon valóban hatékony és gyors megoldást a kényes helyzetekben! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és a szolgáltatásról. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a szakszerű mentéshez. Ha kérdései lennének, vagy segítségünket kérné, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
Autómentés Budapesten mindig megbízhatóan!

autómentés Budapesten

Az autómentés Budapesten olyan szolgáltatás, amiből számos létezik, sok cég foglalkozik ezzel a dologgal. Ön kit hív, ha csávába került az autójával? A mi cégünktől biztosan azt kapja, amit megígérünk és nem mást, főleg pedig nem kevesebbet. Mit is tudunk nyújtani azoknak az ügyfeleknek, akik az autójukhoz hívnak minket?

Az autómentés Budapesten bizony nem mindig egyszerű. Vannak olyan nehézségek, amik mind az autómentést végző cég munkáját nehezítik. Nem árulunk el titkot, ha azt mondjuk, hogy a közlekedés sokszor nehézkes, a fővárosban és környékén ugyanis gyakran közlekedési dugók lassítják a forgalmat. Az évszakoktól függően nem csak a forgalom az, ami kihívást jelent egy bajba jutott autó segítségére siető autómentő számára. Ugyanígy a rossz látási viszonyok vagy az időjárási tényezők, mint a csapadék, a csúszós út, a nagy meleg is problémát tudnak jelenteni. 

Az autómentés Budapesten tehát komoly felkészültséget, valamint sok tapasztalatot követel meg. Ne aggódjon, mert mi ezeknek a kihívásoknak nagyszerűen meg tudunk felelni. Ez annak köszönhető, hogy nem ma kezdtük a szakmát és megszereztük a kellő tapasztalatot ahhoz, hogy megbízható szolgáltatást tudjunk nyújtani. A kellő mennyiségű tapasztalat mellett a birtokunkban van megfelelő géppark és eszközpark is, amivel az autómentés Budapesten sikeres tud lenni. A csapatunk igazán elhivatott és profi tagjai minden szituációt igyekeznek sikerrel megoldani, ehhez pedig stabil és profi háttér áll a rendelkezésükre.

Az autómentés Budapesten a mi közreműködésünkkel az ügyfelek számára sikeres és ár-érték arányban is kiváló szolgáltatást jelent.

Forduljon tehát bizalommal a cégünkhöz, amennyiben a főváros területén vagy annak környékén éri baleset, robban le a járműve vagy egyéb tényező miatt kényszerül megállásra, hívjon minket! A csapatunk garantálja, hogy a hívástól számított 30-45 percen belül már a helyszínen lesz és meg tudja kezdeni a mentést! A nap minden órájában a rendelkezésére állunk az autómentéshez Budapesten!
Autómentés: nálunk a legjobb kezekben vannak a járművek!

autómentés Budapesten

Legyen szó műszaki hibáról, balesetről, amikor autómentésre van szükség, természetes, hogy az érintettek mindenképp olyan szolgáltatót szeretnének találni, ahol a járművek a legjobb kezekben vannak. Ez azért fontos, mert nem akarják, hogy a mentés során esetleg nagyobb baj történjen, vagy az elszállítás közben merüljön fel probléma. Amennyiben Ön is igazi profi szakemberekre bízná az autómentést, bátran keressen fel bennünket!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfeleknek fontos a magas színvonal, megbízhatóság az autómentés terén, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ehhez igazodni tudjunk. Csapatunkban a legkiválóbb szakemberek dolgoznak, akik a hosszú évek során már rengeteg mentésben segédkeztek. Bármilyen szituációról is legyen szó, munkatársaink felkészültségének köszönhetően semmi sem jelenthet kihívást. Pontosan, gyorsan dolgoznak, és mindenre van megoldásuk, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz az általuk biztosított autómentéssel. Őket még a legszélsőségesebb időjárásbeli körülmények sem akadályozzák a feladataik ellátásában. Cégünk munkatársai modern, megbízható eszközökkel végzik a mentéseket, így ezek a berendezések is hozzájárulnak ahhoz, hogy problémamentes legyen a munkafolyamat. Kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy a lehető legrövidebb időn belül megkezdődjön a mentés, hiszen tudjuk, hogy ilyenkor minden perc számít. Az autómentést kedvező áron biztosítjuk az ügyfeleknek, ezért anyagi szempontból is megéri bennünket választani.

Az autómentésben mi valóban a maximumot nyújtjuk! Tapasztalja meg szolgáltatásunk előnyeit, és, ha probléma adódik az autójával, bátran bízza ránk a járművét, hiszen igazi profik gondoskodnak a szakszerű elszállításáról. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a szolgáltatásról és a képgalériában korábbi munkáinkról is láthat felvételeket, így Ön is megbizonyosodhat arról, hogy minőségi eszközökkel dolgoznak szakembereink. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatást, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!
Autómentés Budapesten: minőségi szolgáltatás, kedvező áron!

autómentés

Legyen szó közúti balesetről, műszaki hibáról, amikor autómentésre van szükség, az emberek többsége természetes, hogy minőségi, rugalmas és kedvező árú szolgáltatást keres. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, de még nem találta meg az elvárásoknak megfelelő szolgáltatót a fővárosban, ne kutasson tovább, ugyanis az autómentést Budapesten ezekkel a feltételekkel vállaljuk!

Budapesten az autómentéssel kapcsolatban igyekszünk olyan szolgáltatást biztosítani, ami megfelel minden bajbajutott gépjármű tulajdonos elvárásainak. Tapasztalt, profi kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy az érintettek mihamarabb kikerüljenek a kellemetlen helyzetekből. Modern eszközparkunkkal bármilyen szituációban segítséget tudunk nyújtani. Az árainkat úgy alakítottuk ki, hogy bárki számára könnyedén megfizethető legyen.

Bátran keressen bennünket Budapesten az autómentéshez, és tapasztalja meg szolgáltatásunk előnyeit! Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a mentésről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre!
A non-stop autómentés téli vészhelyzetek esetén is gyors segítséget jelent!

non-stop autómentés

Nincs is annál rosszabb, amikor ítéletidőben kényszerülünk vesztegelni az országút mentén vagy egy elhagyatott, vidéki úton. Sokan csak késve cserélik le a nyári gumikat télire és már kész is baleset, de a csúszós utakról egy télre felkészített autó is kisodródhat! Az autó lerobbant vagy megsérült, nem lehet vele tovább haladni, tehát oda vagyunk láncolva a dermesztően hideg téli időbe. Ebben a szituációban csak egy megbízható non-stop autómentés jöhet szóba. Ha minél előbb szeretne szabadulni az időjárás fogságából, ne habozzon, hívja a non-stop autómentést azonnal, hogy a segítségére siethessünk!

A téli időjárásban történő vesztegelés ráadásul sokkal több veszélyforrást rejt magában, mint például a nyári évszakban. Ott van a kihűlés, a fagyás veszélye, ami nappal gyorsan, éjszaka még gyorsabban bekövetkezhet. Ha a járművet a meghibásodás következtében nem tudja a tulajdonosa beindítani, akkor a fűtést sem lehet bekapcsolni és működtetni. A hidegben egy jármű akár 5 perc alat is lehűlhet, ami az utasokra nézve rendkívül kellemetlen lehet. Természetesen, ha időben érkezik a segítség, a non-stop autómentés képében, akkor semmi szükség arra, hogy rémületes forgatókönyveken gondolkodjon. A rémképek kergetése helyett inkább azonnal nyúljon a telefonja után, és hívja a non-stop autómentést! Az ország egész területén és külföldön is teljesítünk szolgálatot, tehát a távolság nem jelent akadályt számunkra.

Állandó készenlétben várjuk a hívásokat, teljes körűen felszerelt járművekkel indulunk el a mentésre, tehát csak az időjárás az, ami lassíthat minket. A non-stop autómentés a lehető legrövidebb időn belül kiérkezik a baleset helyszínére és elszállítja a javításra szoruló járművet. Ne fagyoskodjon, ne vesztegeljen télen a kelleténél tovább, hiszen gyorsan sötétedik és hűl a levegő!

Lépjen velünk kapcsolatba a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, ha van kérdése a szolgáltatásainkról! Kollégáink szívesen adnak részletes felvilágosítást a non-stop autómentésről!Autómentés Budapesten: ránk a legváratlanabb pillanatokban is számíthat!

autómentést a legváratlanabb pillanatokban is

A gépjárművek nem csupán autópályán, egy hosszú út során mondhatják fel a szolgálatot. Nem ritka, hogy az ember csak vásárolni indul el a járművével Budapesten, és ekkor következik be a baj. Az autót a haladásban akadályozhatja baleset, műszaki hiba vagy akár defekt is. Ilyenkor a legfontosabb, hogy az autós tudja kezelni a helyzetet, és kétségbeesés, idegeskedés helyett azonnal hívja a megfelelő segítséget. Ha Ön megbízható csapatot keres ehhez a fővárosban, válasszon bennünket Budapesten autómentéshez!

Az évek során már rengeteg dolgot tapasztaltunk az autókkal kapcsolatban, ezért tudjuk, hogy bármelyik gépjármű képes felmondani a szolgálatot a legrövidebb távon is. Éppen ezért az autómentést Budapesten is vállaljuk, így ebben a helyzetben is számíthat ránk. Az autómentést Budapesten professzionális, megbízható felszereléssel végezzük azért, hogy Ön minél hamarabb kikerülhessen a legkellemetlenebb helyzetből. Tisztában vagyunk azzal is, hogy egy lerobbant gépjármű mennyire akadályozza a forgalmat, különösen a reggeli és délutáni csúcsforgalomban, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül biztosítani az autómentést Budapest területén. Az autómentést Budapesten felkészült, tapasztalt kollégák végzik, akik mindvégig céltudatosan végzik feladatukat, garantáljuk, általunk profi kezekben van a mentés során. Legyen szó éjszakáról vagy nappalról, az autómentés Budapesten bármikor, bármelyik napon elérhető. Szolgáltatásunk ügyfélközpontú, rugalmas és megbízható. Mivel gyorsak vagyunk, akkor sem kell kétségbeesnie, ha gyermekkel vagy idős emberrel utazik együtt autójában. Szolgáltatásunknak köszönhetően egyhamar mindenki biztonságban hazatérhet!

Készüljön fel Ön is a váratlan helyzetekre: jegyezze fel elérhetőségeinket, és ha baj van, kérje segítségünket a mentésben! Amennyiben kérdései lennének a szolgáltatással, árakkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!
Autómentés azonnal: ránk az őszi és téli időszakban is számíthat!

autómentést azonnal

Az őszi és a téli időszak nem csupán az embereket, hanem a gépjárműveket is megviselheti. Ennek több jele is van, melyek közül a legkellemetlenebb, ha a jármű menet közben leáll, és nem lehet újraindítani. Egy ilyen helyzet sohasem jöhet jókor, azonban a hideg, csapadékos időjárásban az emberek többsége még inkább kétségbeesik, és kiszolgáltatottabbnak érzi magát. A különösen rossz körülmények miatt a bajbajutottak mindenképp olyan autómentő szolgáltatást vennének igénybe, amivel nem kell hosszú órákat várni a hidegben. Ha Ön még nem talált ennek az elvárásnak megfelelően céget, keressen minket bizalommal az autómentéshez!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy ilyen szélsőséges időjárásban minden perc számít, az autómentést azonnal biztosítjuk a bajbajutott embereknek. Ha bennünket keres, nem kell amiatt aggódnia, hogy kötelező lenne hosszú órákat várnia egy sötét, hideg helyen. A mentést végző munkatársak kellően felkészült, tapasztalt szakemberek, akik jól ismerik a különböző, alternatív útvonalakat, így még akkor is időben oda tudnak érni a helyszínre, ha éppen több helyen is dugó alakul ki. Bárhová könnyedén eljutnak, pontos helyismeretüknek köszönhetően. Ahhoz, hogy az autómentést azonnal tudjuk biztosítani, Önnek csak az elérhetőségeinket kell feljegyeznie, ugyanis nem biztos, hogy az adott helyszínen tudja használni a mobilinternetet. Hívása után rögtön el is indulnak kollégáink, hogy kisegítsék a bajból. Az autómentéshez különböző eszközök állnak rendelkezésünkre, így bármilyen helyzetet rövid időn belül meg tudnak oldani munkatársaink. Autómentő szolgáltatásunk 0-24 órában elérhető, így akár az éjszaka közepén is kereshet minket, mi abban az esetben is azonnal tudjuk biztosítani a mentést.

Ha azonnali segítségre van szüksége, ránk számíthat! Amennyiben kérdései lennének az autómentés menetével, árakkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!
Autómentés Budapesten gyorsan és hatékonyan!

autómentés Budapesten

Autómentésre Budapesten is ugyan úgy szükség van, ahogy bárhol, talán a fővárosi mivolta miatt kialakult embertömeg végett még gyakrabban, mint vidéken. Ahogy beköszönt az őszi idő, az utak csúszósabbak lesznek, a nappalok kezdenek szürkébe borulni, ezért mi emberek is egy kicsit fáradtabban éljük a mindennapjainkat. Ez sajnos a vezetésünkre is kihatással lehet olykor, így előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek.

Az autómentés Budapesten is ugyan olyan prioritást élvez számunkra, és elsődleges szempontnak tartjuk a gyors helyszínre érkezést, és a segítségnyújtás mihamarabbi megkezdését. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően szinte már ránézése fel tudjuk mérni a helyzet súlyosságát, hogy milyen eszközökre lesz szükség a mentés során és, hogy mennyi időt vesz majd igénybe.

Ha Önt is a fővárosban hagyta cserben autója, keressen minket bizalommal az autómentésért Budapesten! Kérdéseire szakértő kollégáink válaszolnak, 0-24 óráig vállaljuk a mentés megkezdését! Vegye fel velünk a kapcsolatot honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!
Éjjel-nappal számíthat ránk, ha autómentésre van szüksége Budapesten!

autómentés

Az autómentés Budapesten sem tréfadolog, mivel fővárosról van szó számtalan ember megfordul itt naponta, munka, látogatás vagy kirándulás miatt is. Ez a mennyiségű jelenlét az utakon szinte elkerülhetetlen apróbb karambolokkal jár napi szinten. A jobbik eset az, amikor a koccanás után a sofőr még saját maga el tud hajtani az autóval az ilyenkor kötelező biztosítási papírok kitöltése után, de könnyedén előfordulhat, hogy az autó nem indul el.

Ilyenkor jól jön, ha már jó előre elmentette egy olyan cég telefonszámát, aki a nap 24 órájában vállalja az autómentést Budapesten! Cégünk pontosan tisztában van azzal, hogy ilyenkor ebben a felfokozott lelkiállapotban minden perc hosszabbnak tűnik annál, mint amilyen valójában, ezért a hívását követően azonnal elindítjuk a kollégánkat az Ön segítségére!

Ha megtörtént a baj és Önnek szüksége van autómentésre Budapesten, ne feledje, nálunk nem számít, hogy milyen az időjárás vagy a napszak, hogy ünnepnap van-e, ránk számíthat! Keressen minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!
Ha gépkocsija cserbenhagyja Önt, mi nem fogjuk! Autómentés külföldön és belföldön egyaránt!

autómentés

Biztosan volt már úgy Önnel is, hogy nagyon sietett valahová, egy fontos értekezletre, a gyermekéért az iskolába, aztán minden előjel nélkül leállt az autója, a lehető legrosszabb helyen. Gyorsan felnyitotta a motorház tetejét, de semmi furcsát nem látott. Ebben a helyzetben biztosan szakember kell, de oda el is kell jutni valahogyan. Ilyenkor jól jön az autómentés!

Nem kell otthagynia az út szélén autóját, Budapest területén belül a hívástól számított 30-45 percen belül a helyszínen vagyunk, a nap bármely szakában! Ha az ország más területén kerül bajba, akkor sem kell aggódnia, a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük az autómentést.

Nálunk nem találkozik rejtett költségekkel, csak elhivatott szakemberekkel, és minőségi szolgáltatásokkal, így ha bármikor szüksége van autómentésre, hívjon minket bizalommal! Ha pedig további kérdései merültek fel, keressen minket elérhetőségeink egyikén, szívesen megválaszoljuk őket!
Mikor van szükség autómentőre?

autómentő

A leggyakoribb indok, amiért autómentőre van szükség, kétség kívül sajnálatos balesetek bekövetkezte, vagy egy súlyossá vált meghibásodás. Viszont akkor is remek hasznát vesszük egy autómentőnek, ha olyan járművet vásárolunk, amit ideiglenesen kivontak a forgalomból.

Az autómentés többféleképpen is történhet, ám a cél mindig ugyanaz, hogy a forgalomban részt venni képtelen autót minél előbb szakértőhöz juttassuk. Más szakemberre és mentőkocsira van szükség, ha az autó első futóműve, és szintén másra, ha az autó hátsó része károsodik. Járműve elszállítható akkor is, ha véletlenül bezárta a kulcsát, de a kézifék nincs behúzva.

Murphy törvénye az autósokat sem kíméli, így a legrosszabb helyzetben szorulhat autómentőre, rossz időben, ünnepnapokon, késő éjszaka. Éppen ezért nem mindegy, hogy kit hív! Nem kell aggódnia, tőlünk a nap 24 órájában, az év 365 napján segítséget kap! Ha már megtörtént a baj, és gyors segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!
Autómentés Budapesten, ünnepek idején is: ha más nem ér rá, mi jövünk!

autómentést Budapesten

A balesetek mindig a legrosszabbkor történnek; általában akkor, amikor egyáltalán nem számítunk rájuk, vagy közel és távol egyáltalán nincs segítség. Ünnepnapon például senki nem szeret balesetbe keveredni, mert kiszámíthatatlan, hogy honnan tud autómentést Budapesten igénybe venni. A fővárosban és környékén persze mindig találni minőségi szolgáltatásokat, így non-stop elérhető autómentőből sincsen hiány.

Amennyiben ünnepnapon kerül bajba, ne késlekedjen, és forduljon hozzánk bizalommal! Nekünk természetes, hogy ünnepnapon vagy éppen hétvégén is elérhetőek vagyunk és minden hívást fogadunk. Ha más nem ér rá, mi biztosan ott leszünk, ahol szükség van ránk, és segítünk a budapesti autómentésben. A balesetek sem számolnak az ünnepnapokkal, így mi sem tehetjük. Felkészült csapattal, jól felszerelt gépparkkal állunk az autósok rendelkezésére budapesti autómentésben.

Kérdéseivel, észrevételeivel keressen fel minket bizalommal a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!
Bármikor számíthat ránk: autómentés 0-24!

Bármikor számíthat ránk: autómentés 0-24!Az egyes szolgáltatások színvonala meglehetősen eltérő lehet. Vannak sajnos olyan cégek, ahol a minőség ingadozó, pedig bizonyos esetekben a megbízhatóság kiemelkedő fontossággal bír. Ilyen az autómentés is.

Amikor elakadunk az éjszaka közepén a kihalt országúton, amikor a defekt a legrosszabbkor jön, mindent megadnánk egy gyorsan kiérkező autómentőért. Mi nem kérünk mindent, csupán a 0-24 autómentéssel szeretnénk valamennyi ügyfelünk életét megkönnyíteni.

Keressen minket bizalommal, és hívja szakértőinket bármikor, amikor másra már nem számíthat, csak egy jó 0-24 autómentőre! A legrövidebb idő alatt a helyszínre érkezünk, és kihúzzuk Önt a gondból! Kedvező díjszabással dolgozunk, szakképzett és elhivatott kollégákat foglalkoztatunk, és természetesen arra is ügyelünk, hogy a gépparkunk is kifogástalan felszereltségű legyen!

Bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén a legkellemetlenebb helyzetben is! Ne feledje, bármikor számíthat ránk: autómentés 0-24!

A baj mindig váratlanul jön – pánik helyett vegye igénybe nonstop autómentési szolgáltatásunkat!

A baj mindig váratlanul jön – pánik helyett vegye igénybe nonstop autómentési szolgáltatásunkat!A kellemetlen szituációk sokszor váratlanul ütik fel a fejüket, ezért nem csoda, ha ilyenkor az emberek azonnal pánikba esnek, például egy lerobbant autó kapcsán. Szerencsére Önnek nem kell stresszelnie, ha bekövetkezik ez a probléma, ugyanis nonstop autómentési szolgáltatásunkat bármikor, azonnal igénybe veheti.

Mivel tisztában vagyunk a váratlan helyzetekkel, vállalkozásunknak kifejezetten az a célja, hogy olyan szolgáltatást biztosítson az autómentés kapcsán, ami nonstop rendelkezésre áll a bajbajutottak számára. Ahhoz, hogy azonnal segítő kezet tudjunk nyújtani, és igénybe vehesse nonstop autómentési szolgáltatásunkat, fontos, hogy elérhető közelségbe jegyezze fel elérhetőségeinket, így, ha megtörténik a baj, Önnek csak hívnia kell minket telefonon, és rövid időn belül a helyszínen vagyunk.

Vegye igénybe Ön is minőségi szolgáltatásainkat, éljen a nonstop autómentés lehetőségével, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Ha karambolozott, ránk számíthat: autómentés azonnal!

Ha karambolozott, ránk számíthat: autómentés azonnal!Bármennyire óvatosan vezetünk, betartjuk a szabályokat, éberek és nyugodtak vagyunk a volán mögött, sajnos mindenkit érhet baleset az utakon. Egy karambol veszélyes az autóra és utasaira nézve is. Ha bekövetkezik a legrosszabb, minél előbb jön a segítség, természetesen annál jobb. Autómentés esetén is olyan szolgáltatót érdemes hívni, melyre azonnal számíthatunk, nem kell az út mellett vesztegelni órákon át.

Autómentés azonnal? Forduljon hozzánk bizalommal, ha szerencsétlenül járt, és hívjon minket megadott telefonszámunkon! Amint lehet, kiérkezünk a helyszínre, és gondoskodunk a karambolos jármű elszállításáról. A sérült autót a legközelebbi vagy az Ön által kijelölt szervizbe szállítjuk, hogy megkezdődhessen a kárfelmérés és a javítás.

Segítünk az azonnali autómentésben, hogy Ön is továbbléphessen és maga mögött hagyhassa ezt a rossz élményt. A nap 24 órájában a rendelkezésére állunk ügyfeleinknek, hívjon bizalommal azonnali autómentéshez minket!

Autómentés Budapesten: Mert a fővárosiakat sem kímélik a problémák!

Autómentés Budapesten: Mert a fővárosiakat sem kímélik a problémák!Mostanság hatalmas káosz tapasztalható a budapesti közlekedésben, egymást érik az építkezések, felújítások, ami miatt nap, mint nap hatalmas torlódások alakulnak ki az utakon. Ezeket a megpróbáltatásokat nem mindegyik gépjármű képes elviselni, így ez a rendkívüli igénybevétel eredményezhet komoly műszaki problémákat is, akár a munkába vagy a hazafele úton is. Ilyenkor a gépjármű lefullad, és nem marad más hátra, mint hogy éljen a budapesti autómentés lehetőségével.

Mivel tisztában vagyunk a manapság uralkodó fennakadásokkal a fővárosi utakkal kapcsolatban, az autómentést Budapesten igyekszünk a lehető legrugalmasabban kezelni és a legrövidebb határidővel biztosítani. Egy lerobbant gépjármű tovább akadályozza a forgalmat, ez pedig nemcsak a többi autósnak kellemetlen, hanem az érintett jármű tulajdonosának is.

A profi budapesti autómentést kollégáink rutinja és eszközeink korszerűsége biztosítja. Ne essen kétségbe, ha probléma jelentkezik, inkább vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Megbízható autómentővel a baj sem tűnik óriásinak!

Megbízható autómentővel a baj sem tűnik óriásinak!Lerobbant, defektet kapott, balesetet szenvedett, kifogyott a benzin, meghibásodott egy alkatrész? Közel és távol senki nincs, akit hívhatna, nem tud segítséget kérni? Itt csak egy autómentő segíthet!

Nem mindegy, hogy vészhelyzetben kit hív, hiszen az autómentő megbízhatósága is sokat nyom a latban. Ha valaki jól végzi az autómentést, akkor többet nyújt puszta autószállításnál és esetleges javításnál.

A megbízható autómentő maga a várva-várt segítség az autótulajdonos számára. Gondoskodik arról, hogy a baj ne legyen még nagyobb, és arról is, hogy rövid időn belül hozzáértő kezekbe kerüljön az autó. Ehhez jól felszerelt géppark kell, kiváló szakemberek és rugalmas szolgáltatások, állandó elérhetőség.

Forduljon bizalommal hozzánk, ha szüksége van a segítségünkre! Igyekszünk minden hívásra azonnal válaszolni, és kiszállni a helyszínre nappal és éjszaka is. Autómentést érintő kérdéseivel, észrevételeivel megadott elérhetőségeink bármelyikén kereshet minket!

Autómentés a legszélsőségesebb időjárásban is? Velünk lehetséges!

Autómentés a legszélsőségesebb időjárásban is? Velünk lehetséges!Szinte már szabályszerű, hogy a gépjármű mindig a legrosszabbkor megy tönkre, vagyis gyakorta előfordul, hogy a legszélsőségesebb időjárás közepette áll le az autópályán vagy egy lakatlan területen. Természetes ilyenkor, hogy a körülmények miatt az autó tulajdonosán azonnal pánikhangulat lesz úrrá, ezért hirtelen azt sem tudja, mihez fogjon. Ha Ön szeretne felkészülni a legrosszabb helyzetekre, jegyezze fel elérhetőségeinket, és biztosítjuk az autómentést szélsőséges időjárási körülményekben is!

Számunkra is ismert, hogy a gépjárművek gyakran a legrosszabb helyzetekben képesek megadni magukat, ezért fontosnak tartjuk, hogy esős, havas időben is biztosíthassuk autómentés szolgáltatásunkat a bajba jutott autósok számára. Kollégáink a lehetőségeikhez képest ilyenkor is a lehető legrövidebb időn belül igyekeznek a helyszínre érni, így nem kell kompromisszumot kötnie hosszú ideig a kellemetlen helyzettel.

Ha szolgáltatásunk igénybevétele előtt, előzetesen kérdései lennének az autómentéssel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

  • Autómentésxyz
  • Autómentésxyz
  • Autómentésxyz
  • Autómentésxyz
  • Autómentésxyz
Copyright © 2013 Bánfai Autómentés - Darus Autómentés, autómentés, autószállítás

Mobil: (20) 944 2496, Fax: (1) 276 67 64

E-mail: b.automento@freemail.hu 1215 Budapest, Deák Ferenc u 51/b

Optimalizálva: Mozilla Firefox, Google Chrome

Honlap - Design: Bánfai Tician E-mail: webmaster@banfai-automentes.hu


oldal tetejére