Fax-szám

Autószállítás


 • Autószállítás, akár hétszemélyes autóval is!

 • Autószállítás, akár több darab is.

 • Alacsony építésű sportkocsik, versenyautók szakszerű szállítása.

 • Veteránautók szállítása.

 • Motorszállítás, akár több darab is!

 • Gyűjtő fuvarozás.

Autómentés, autószállítás 0-24
Ha segítségre van szüksége keressen minket elérhetőségeinken!

Autószállítás profikkal? A legjobb helyen jár!

Ha az autószállítással kapcsolatban egyesek szolgáltatást szeretnének igénybe venni, az érintettek általában nem bízzák a véletlenre a kiválasztást: kizárólag profikat keresnek erre a feladatra, nem véletlenül, hiszen tudják, hogy kellő tapasztalat és gyakorlat nélkül mennyire kockázatos járművet szállítani. Amennyiben Ön is hasonló elvárásokkal keres vállalkozást az autószállításhoz, de még nem találta meg a megfelelőt, ne kutasson tovább, ugyanis cégünk a maximumot nyújtja az ügyfelek számára!

Az autószállításnál minden olyan tényezőre odafigyelünk, amik biztosítják, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk a bennünket felkereső ügyfeleknek. Az első és legfontosabb, hogy rutinos, tapasztalt szakemberek foglalkoznak a szállítással, akik a hosszú évek során már számtalan esetet oldottak meg szakszerűen, rövid idő alatt. Számunkra nincs kihívás, bármilyen autószállítással kapcsolatos feladatról legyen szó, könnyedén megoldjuk. Tapasztalt szakembereink tudásuknak és korszerű, modern felszerelésüknek köszönhetően színvonalas szolgáltatást tudnak biztosítani. A munkaeszközöket folyamatosan karbantartjuk, ellenőrizzük, továbbá fejlesztjük a rendelkezésre álló eszközparkot is. Ügyfeleink jelentkezése után igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül gondoskodni a szakszerű autószállításról, így időben elszállításra kerülhet például egy sérült jármű. Az autószállítással kapcsolatban ránk hosszú távon számíthat: ha a jövőben ismét szüksége lesz járműszállításhoz profi közreműködésre, csak fel kell keresnie bennünket, mi pedig újból segíteni fogunk, felkészült szakembereinkkel.

Velünk az autószállítás terén biztosan pozitív tapasztalatokkal gazdagodhat. Nálunk a legjobb kezekben lesz a szállítandó jármű! Tájékozódjon a szolgáltatás részleteiről honlapunkon, és, ha szeretné ránk bízni az autószállítást, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdéssel kapcsolatban!

 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
Copyright © 2013 Bánfai Autómentés - Darus Autómentés, autómentés, autószállítás

Mobil: (20) 944 2496, Fax: (1) 276 67 64

E-mail: b.automento@freemail.hu 1215 Budapest, Deák Ferenc u 51/b

Optimalizálva: Mozilla Firefox, Google Chrome

Honlap - Design: Bánfai Tician E-mail: webmaster@banfai-automentes.hu


oldal tetejére
Telefon:+36 70 4233 334
E-mail:b.automento@freemail.hu