Fax-szám

Autómentés

Autómentés, autószállítás, darus mentés belföldre és külföldre egyaránt.

Balesetes, karambolos, sérült gépkocsi szállítása és mentése azonnal!

Budapest területén a hívástól számított 30-45 percen belül, az ország egész területén a megrendeléstol számított legrövidebb időn belül vállaljuk a kiszállást a nap 24 órájában.

Autómentés 0-24
Ha segítségre van szüksége keressen minket elérhetőségeinken!

Autómentés árak: professzionális körülmények korrekt díjért cserébe!

Autómentés árak

Autómentés árak, megbízható szolgáltatás, korrekt, megfizethető díjak, gyors, professzionális segítség, válasszon bátran bennünket!

Ha műszak hiba vagy közúti baleset miatt autómentésre van szükség, sokaknak fontos, hogy olyan szolgáltatót találjanak, ahol a minőségre és a korrekt árakra egyaránt odafigyelnek. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és igazi profikra bízná magát a kellemetlen helyzetekben, ismerkedjen meg vállalkozásunkkal és autómentés árainkkal!

Cégünk autómentés áraira nem fog tudni nemet mondani. Mivel tisztában vagyunk az ügyfelek elvárásaival, szeretnénk ehhez igazodni a korrekt, megfizethető díjak kialakításával. Nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia azért, hogy egy baleset vagy műszaki meghibásodás után biztonságban tudja a járművét. A korrekt autómentés árak mellett nem okozhat gondot a jármű javításának költségei, így elkerülheti, hogy a kialakult helyzet anyagilag megterhelje a családi kasszát. A megfizethető díjak lehetővé teszik, hogy a szolgáltatásunk széles körben elérhető legyen az ügyfelek számára. Mi senkit sem hagyunk cserben, ránk számíthatnak az autósok.

Fontosnak tartjuk, hogy a kedvező autómentés áraink kialakítására hosszú távon odafigyeljünk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy folyamatosan az ügyfelek érdekeit nézzük. Nálunk a legjobb kezekben vannak a járművek, szolgáltatásunk rugalmas és igyekszünk minél előbb megérkezni a helyszínre, hiszen tudjuk, hogy ilyenkor minden perc számít. Csapatunk 0-24 órában elérhető, bármikor kereshet bennünket.

Az autómentés árakért cserébe a legjobb, legszínvonalasabb segítséget veheti igénybe. Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz velünk. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, a képgalériában pedig korábbi mentéseinkről láthat fotókat. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

  • Autómentésxyz
  • Autómentésxyz
  • Autómentésxyz
  • Autómentésxyz
  • Autómentésxyz
Copyright © 2013 Bánfai Autómentés - Darus Autómentés, autómentés, autószállítás

Mobil: (20) 944 2496, Fax: (1) 276 67 64

E-mail: b.automento@freemail.hu 1215 Budapest, Deák Ferenc u 51/b

Optimalizálva: Mozilla Firefox, Google Chrome

Honlap - Design: Bánfai Tician E-mail: webmaster@banfai-automentes.hu


oldal tetejére
Telefon:+36 70 4233 334
E-mail:b.automento@freemail.hu