Fax-szám

Blog

Autómentés: nálunk a legjobb kezekben vannak a járművek!

autómentés Budapesten

Legyen szó műszaki hibáról, balesetről, amikor autómentésre van szükség, természetes, hogy az érintettek mindenképp olyan szolgáltatót szeretnének találni, ahol a járművek a legjobb kezekben vannak. Ez azért fontos, mert nem akarják, hogy a mentés során esetleg nagyobb baj történjen, vagy az elszállítás közben merüljön fel probléma. Amennyiben Ön is igazi profi szakemberekre bízná az autómentést, bátran keressen fel bennünket!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfeleknek fontos a magas színvonal, megbízhatóság az autómentés terén, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ehhez igazodni tudjunk. Csapatunkban a legkiválóbb szakemberek dolgoznak, akik a hosszú évek során már rengeteg mentésben segédkeztek. Bármilyen szituációról is legyen szó, munkatársaink felkészültségének köszönhetően semmi sem jelenthet kihívást. Pontosan, gyorsan dolgoznak, és mindenre van megoldásuk, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz az általuk biztosított autómentéssel. Őket még a legszélsőségesebb időjárásbeli körülmények sem akadályozzák a feladataik ellátásában. Cégünk munkatársai modern, megbízható eszközökkel végzik a mentéseket, így ezek a berendezések is hozzájárulnak ahhoz, hogy problémamentes legyen a munkafolyamat. Kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy a lehető legrövidebb időn belül megkezdődjön a mentés, hiszen tudjuk, hogy ilyenkor minden perc számít. Az autómentést kedvező áron biztosítjuk az ügyfeleknek, ezért anyagi szempontból is megéri bennünket választani.

Az autómentésben mi valóban a maximumot nyújtjuk! Tapasztalja meg szolgáltatásunk előnyeit, és, ha probléma adódik az autójával, bátran bízza ránk a járművét, hiszen igazi profik gondoskodnak a szakszerű elszállításáról. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a szolgáltatásról és a képgalériában korábbi munkáinkról is láthat felvételeket, így Ön is megbizonyosodhat arról, hogy minőségi eszközökkel dolgoznak szakembereink. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatást, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!
Autómentés Budapesten: minőségi szolgáltatás, kedvező áron!

autómentés

Legyen szó közúti balesetről, műszaki hibáról, amikor autómentésre van szükség, az emberek többsége természetes, hogy minőségi, rugalmas és kedvező árú szolgáltatást keres. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, de még nem találta meg az elvárásoknak megfelelő szolgáltatót a fővárosban, ne kutasson tovább, ugyanis az autómentést Budapesten ezekkel a feltételekkel vállaljuk!

Budapesten az autómentéssel kapcsolatban igyekszünk olyan szolgáltatást biztosítani, ami megfelel minden bajbajutott gépjármű tulajdonos elvárásainak. Tapasztalt, profi kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy az érintettek mihamarabb kikerüljenek a kellemetlen helyzetekből. Modern eszközparkunkkal bármilyen szituációban segítséget tudunk nyújtani. Az árainkat úgy alakítottuk ki, hogy bárki számára könnyedén megfizethető legyen.

Bátran keressen bennünket Budapesten az autómentéshez, és tapasztalja meg szolgáltatásunk előnyeit! Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a mentésről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre!
A non-stop autómentés téli vészhelyzetek esetén is gyors segítséget jelent!

non-stop autómentés

Nincs is annál rosszabb, amikor ítéletidőben kényszerülünk vesztegelni az országút mentén vagy egy elhagyatott, vidéki úton. Sokan csak késve cserélik le a nyári gumikat télire és már kész is baleset, de a csúszós utakról egy télre felkészített autó is kisodródhat! Az autó lerobbant vagy megsérült, nem lehet vele tovább haladni, tehát oda vagyunk láncolva a dermesztően hideg téli időbe. Ebben a szituációban csak egy megbízható non-stop autómentés jöhet szóba. Ha minél előbb szeretne szabadulni az időjárás fogságából, ne habozzon, hívja a non-stop autómentést azonnal, hogy a segítségére siethessünk!

A téli időjárásban történő vesztegelés ráadásul sokkal több veszélyforrást rejt magában, mint például a nyári évszakban. Ott van a kihűlés, a fagyás veszélye, ami nappal gyorsan, éjszaka még gyorsabban bekövetkezhet. Ha a járművet a meghibásodás következtében nem tudja a tulajdonosa beindítani, akkor a fűtést sem lehet bekapcsolni és működtetni. A hidegben egy jármű akár 5 perc alat is lehűlhet, ami az utasokra nézve rendkívül kellemetlen lehet. Természetesen, ha időben érkezik a segítség, a non-stop autómentés képében, akkor semmi szükség arra, hogy rémületes forgatókönyveken gondolkodjon. A rémképek kergetése helyett inkább azonnal nyúljon a telefonja után, és hívja a non-stop autómentést! Az ország egész területén és külföldön is teljesítünk szolgálatot, tehát a távolság nem jelent akadályt számunkra.

Állandó készenlétben várjuk a hívásokat, teljes körűen felszerelt járművekkel indulunk el a mentésre, tehát csak az időjárás az, ami lassíthat minket. A non-stop autómentés a lehető legrövidebb időn belül kiérkezik a baleset helyszínére és elszállítja a javításra szoruló járművet. Ne fagyoskodjon, ne vesztegeljen télen a kelleténél tovább, hiszen gyorsan sötétedik és hűl a levegő!

Lépjen velünk kapcsolatba a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, ha van kérdése a szolgáltatásainkról! Kollégáink szívesen adnak részletes felvilágosítást a non-stop autómentésről!Autómentés Budapesten: ránk a legváratlanabb pillanatokban is számíthat!

autómentést a legváratlanabb pillanatokban is

A gépjárművek nem csupán autópályán, egy hosszú út során mondhatják fel a szolgálatot. Nem ritka, hogy az ember csak vásárolni indul el a járművével Budapesten, és ekkor következik be a baj. Az autót a haladásban akadályozhatja baleset, műszaki hiba vagy akár defekt is. Ilyenkor a legfontosabb, hogy az autós tudja kezelni a helyzetet, és kétségbeesés, idegeskedés helyett azonnal hívja a megfelelő segítséget. Ha Ön megbízható csapatot keres ehhez a fővárosban, válasszon bennünket Budapesten autómentéshez!

Az évek során már rengeteg dolgot tapasztaltunk az autókkal kapcsolatban, ezért tudjuk, hogy bármelyik gépjármű képes felmondani a szolgálatot a legrövidebb távon is. Éppen ezért az autómentést Budapesten is vállaljuk, így ebben a helyzetben is számíthat ránk. Az autómentést Budapesten professzionális, megbízható felszereléssel végezzük azért, hogy Ön minél hamarabb kikerülhessen a legkellemetlenebb helyzetből. Tisztában vagyunk azzal is, hogy egy lerobbant gépjármű mennyire akadályozza a forgalmat, különösen a reggeli és délutáni csúcsforgalomban, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül biztosítani az autómentést Budapest területén. Az autómentést Budapesten felkészült, tapasztalt kollégák végzik, akik mindvégig céltudatosan végzik feladatukat, garantáljuk, általunk profi kezekben van a mentés során. Legyen szó éjszakáról vagy nappalról, az autómentés Budapesten bármikor, bármelyik napon elérhető. Szolgáltatásunk ügyfélközpontú, rugalmas és megbízható. Mivel gyorsak vagyunk, akkor sem kell kétségbeesnie, ha gyermekkel vagy idős emberrel utazik együtt autójában. Szolgáltatásunknak köszönhetően egyhamar mindenki biztonságban hazatérhet!

Készüljön fel Ön is a váratlan helyzetekre: jegyezze fel elérhetőségeinket, és ha baj van, kérje segítségünket a mentésben! Amennyiben kérdései lennének a szolgáltatással, árakkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!
Autómentés azonnal: ránk az őszi és téli időszakban is számíthat!

autómentést azonnal

Az őszi és a téli időszak nem csupán az embereket, hanem a gépjárműveket is megviselheti. Ennek több jele is van, melyek közül a legkellemetlenebb, ha a jármű menet közben leáll, és nem lehet újraindítani. Egy ilyen helyzet sohasem jöhet jókor, azonban a hideg, csapadékos időjárásban az emberek többsége még inkább kétségbeesik, és kiszolgáltatottabbnak érzi magát. A különösen rossz körülmények miatt a bajbajutottak mindenképp olyan autómentő szolgáltatást vennének igénybe, amivel nem kell hosszú órákat várni a hidegben. Ha Ön még nem talált ennek az elvárásnak megfelelően céget, keressen minket bizalommal az autómentéshez!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy ilyen szélsőséges időjárásban minden perc számít, az autómentést azonnal biztosítjuk a bajbajutott embereknek. Ha bennünket keres, nem kell amiatt aggódnia, hogy kötelező lenne hosszú órákat várnia egy sötét, hideg helyen. A mentést végző munkatársak kellően felkészült, tapasztalt szakemberek, akik jól ismerik a különböző, alternatív útvonalakat, így még akkor is időben oda tudnak érni a helyszínre, ha éppen több helyen is dugó alakul ki. Bárhová könnyedén eljutnak, pontos helyismeretüknek köszönhetően. Ahhoz, hogy az autómentést azonnal tudjuk biztosítani, Önnek csak az elérhetőségeinket kell feljegyeznie, ugyanis nem biztos, hogy az adott helyszínen tudja használni a mobilinternetet. Hívása után rögtön el is indulnak kollégáink, hogy kisegítsék a bajból. Az autómentéshez különböző eszközök állnak rendelkezésünkre, így bármilyen helyzetet rövid időn belül meg tudnak oldani munkatársaink. Autómentő szolgáltatásunk 0-24 órában elérhető, így akár az éjszaka közepén is kereshet minket, mi abban az esetben is azonnal tudjuk biztosítani a mentést.

Ha azonnali segítségre van szüksége, ránk számíthat! Amennyiben kérdései lennének az autómentés menetével, árakkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!
Autómentés Budapesten gyorsan és hatékonyan!

autómentés Budapesten

Autómentésre Budapesten is ugyan úgy szükség van, ahogy bárhol, talán a fővárosi mivolta miatt kialakult embertömeg végett még gyakrabban, mint vidéken. Ahogy beköszönt az őszi idő, az utak csúszósabbak lesznek, a nappalok kezdenek szürkébe borulni, ezért mi emberek is egy kicsit fáradtabban éljük a mindennapjainkat. Ez sajnos a vezetésünkre is kihatással lehet olykor, így előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek.

Az autómentés Budapesten is ugyan olyan prioritást élvez számunkra, és elsődleges szempontnak tartjuk a gyors helyszínre érkezést, és a segítségnyújtás mihamarabbi megkezdését. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően szinte már ránézése fel tudjuk mérni a helyzet súlyosságát, hogy milyen eszközökre lesz szükség a mentés során és, hogy mennyi időt vesz majd igénybe.

Ha Önt is a fővárosban hagyta cserben autója, keressen minket bizalommal az autómentésért Budapesten! Kérdéseire szakértő kollégáink válaszolnak, 0-24 óráig vállaljuk a mentés megkezdését! Vegye fel velünk a kapcsolatot honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!
Éjjel-nappal számíthat ránk, ha autómentésre van szüksége Budapesten!

autómentés

Az autómentés Budapesten sem tréfadolog, mivel fővárosról van szó számtalan ember megfordul itt naponta, munka, látogatás vagy kirándulás miatt is. Ez a mennyiségű jelenlét az utakon szinte elkerülhetetlen apróbb karambolokkal jár napi szinten. A jobbik eset az, amikor a koccanás után a sofőr még saját maga el tud hajtani az autóval az ilyenkor kötelező biztosítási papírok kitöltése után, de könnyedén előfordulhat, hogy az autó nem indul el.

Ilyenkor jól jön, ha már jó előre elmentette egy olyan cég telefonszámát, aki a nap 24 órájában vállalja az autómentést Budapesten! Cégünk pontosan tisztában van azzal, hogy ilyenkor ebben a felfokozott lelkiállapotban minden perc hosszabbnak tűnik annál, mint amilyen valójában, ezért a hívását követően azonnal elindítjuk a kollégánkat az Ön segítségére!

Ha megtörtént a baj és Önnek szüksége van autómentésre Budapesten, ne feledje, nálunk nem számít, hogy milyen az időjárás vagy a napszak, hogy ünnepnap van-e, ránk számíthat! Keressen minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!
Ha gépkocsija cserbenhagyja Önt, mi nem fogjuk! Autómentés külföldön és belföldön egyaránt!

autómentés

Biztosan volt már úgy Önnel is, hogy nagyon sietett valahová, egy fontos értekezletre, a gyermekéért az iskolába, aztán minden előjel nélkül leállt az autója, a lehető legrosszabb helyen. Gyorsan felnyitotta a motorház tetejét, de semmi furcsát nem látott. Ebben a helyzetben biztosan szakember kell, de oda el is kell jutni valahogyan. Ilyenkor jól jön az autómentés!

Nem kell otthagynia az út szélén autóját, Budapest területén belül a hívástól számított 30-45 percen belül a helyszínen vagyunk, a nap bármely szakában! Ha az ország más területén kerül bajba, akkor sem kell aggódnia, a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük az autómentést.

Nálunk nem találkozik rejtett költségekkel, csak elhivatott szakemberekkel, és minőségi szolgáltatásokkal, így ha bármikor szüksége van autómentésre, hívjon minket bizalommal! Ha pedig további kérdései merültek fel, keressen minket elérhetőségeink egyikén, szívesen megválaszoljuk őket!
Mikor van szükség autómentőre?

autómentő

A leggyakoribb indok, amiért autómentőre van szükség, kétség kívül sajnálatos balesetek bekövetkezte, vagy egy súlyossá vált meghibásodás. Viszont akkor is remek hasznát vesszük egy autómentőnek, ha olyan járművet vásárolunk, amit ideiglenesen kivontak a forgalomból.

Az autómentés többféleképpen is történhet, ám a cél mindig ugyanaz, hogy a forgalomban részt venni képtelen autót minél előbb szakértőhöz juttassuk. Más szakemberre és mentőkocsira van szükség, ha az autó első futóműve, és szintén másra, ha az autó hátsó része károsodik. Járműve elszállítható akkor is, ha véletlenül bezárta a kulcsát, de a kézifék nincs behúzva.

Murphy törvénye az autósokat sem kíméli, így a legrosszabb helyzetben szorulhat autómentőre, rossz időben, ünnepnapokon, késő éjszaka. Éppen ezért nem mindegy, hogy kit hív! Nem kell aggódnia, tőlünk a nap 24 órájában, az év 365 napján segítséget kap! Ha már megtörtént a baj, és gyors segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!
Autómentés Budapesten, ünnepek idején is: ha más nem ér rá, mi jövünk!

autómentést Budapesten

A balesetek mindig a legrosszabbkor történnek; általában akkor, amikor egyáltalán nem számítunk rájuk, vagy közel és távol egyáltalán nincs segítség. Ünnepnapon például senki nem szeret balesetbe keveredni, mert kiszámíthatatlan, hogy honnan tud autómentést Budapesten igénybe venni. A fővárosban és környékén persze mindig találni minőségi szolgáltatásokat, így non-stop elérhető autómentőből sincsen hiány.

Amennyiben ünnepnapon kerül bajba, ne késlekedjen, és forduljon hozzánk bizalommal! Nekünk természetes, hogy ünnepnapon vagy éppen hétvégén is elérhetőek vagyunk és minden hívást fogadunk. Ha más nem ér rá, mi biztosan ott leszünk, ahol szükség van ránk, és segítünk a budapesti autómentésben. A balesetek sem számolnak az ünnepnapokkal, így mi sem tehetjük. Felkészült csapattal, jól felszerelt gépparkkal állunk az autósok rendelkezésére budapesti autómentésben.

Kérdéseivel, észrevételeivel keressen fel minket bizalommal a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!
Bármikor számíthat ránk: autómentés 0-24!

Bármikor számíthat ránk: autómentés 0-24!Az egyes szolgáltatások színvonala meglehetősen eltérő lehet. Vannak sajnos olyan cégek, ahol a minőség ingadozó, pedig bizonyos esetekben a megbízhatóság kiemelkedő fontossággal bír. Ilyen az autómentés is.

Amikor elakadunk az éjszaka közepén a kihalt országúton, amikor a defekt a legrosszabbkor jön, mindent megadnánk egy gyorsan kiérkező autómentőért. Mi nem kérünk mindent, csupán a 0-24 autómentéssel szeretnénk valamennyi ügyfelünk életét megkönnyíteni.

Keressen minket bizalommal, és hívja szakértőinket bármikor, amikor másra már nem számíthat, csak egy jó 0-24 autómentőre! A legrövidebb idő alatt a helyszínre érkezünk, és kihúzzuk Önt a gondból! Kedvező díjszabással dolgozunk, szakképzett és elhivatott kollégákat foglalkoztatunk, és természetesen arra is ügyelünk, hogy a gépparkunk is kifogástalan felszereltségű legyen!

Bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén a legkellemetlenebb helyzetben is! Ne feledje, bármikor számíthat ránk: autómentés 0-24!

A baj mindig váratlanul jön – pánik helyett vegye igénybe nonstop autómentési szolgáltatásunkat!

A baj mindig váratlanul jön – pánik helyett vegye igénybe nonstop autómentési szolgáltatásunkat!A kellemetlen szituációk sokszor váratlanul ütik fel a fejüket, ezért nem csoda, ha ilyenkor az emberek azonnal pánikba esnek, például egy lerobbant autó kapcsán. Szerencsére Önnek nem kell stresszelnie, ha bekövetkezik ez a probléma, ugyanis nonstop autómentési szolgáltatásunkat bármikor, azonnal igénybe veheti.

Mivel tisztában vagyunk a váratlan helyzetekkel, vállalkozásunknak kifejezetten az a célja, hogy olyan szolgáltatást biztosítson az autómentés kapcsán, ami nonstop rendelkezésre áll a bajbajutottak számára. Ahhoz, hogy azonnal segítő kezet tudjunk nyújtani, és igénybe vehesse nonstop autómentési szolgáltatásunkat, fontos, hogy elérhető közelségbe jegyezze fel elérhetőségeinket, így, ha megtörténik a baj, Önnek csak hívnia kell minket telefonon, és rövid időn belül a helyszínen vagyunk.

Vegye igénybe Ön is minőségi szolgáltatásainkat, éljen a nonstop autómentés lehetőségével, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Ha karambolozott, ránk számíthat: autómentés azonnal!

Ha karambolozott, ránk számíthat: autómentés azonnal!Bármennyire óvatosan vezetünk, betartjuk a szabályokat, éberek és nyugodtak vagyunk a volán mögött, sajnos mindenkit érhet baleset az utakon. Egy karambol veszélyes az autóra és utasaira nézve is. Ha bekövetkezik a legrosszabb, minél előbb jön a segítség, természetesen annál jobb. Autómentés esetén is olyan szolgáltatót érdemes hívni, melyre azonnal számíthatunk, nem kell az út mellett vesztegelni órákon át.

Autómentés azonnal? Forduljon hozzánk bizalommal, ha szerencsétlenül járt, és hívjon minket megadott telefonszámunkon! Amint lehet, kiérkezünk a helyszínre, és gondoskodunk a karambolos jármű elszállításáról. A sérült autót a legközelebbi vagy az Ön által kijelölt szervizbe szállítjuk, hogy megkezdődhessen a kárfelmérés és a javítás.

Segítünk az azonnali autómentésben, hogy Ön is továbbléphessen és maga mögött hagyhassa ezt a rossz élményt. A nap 24 órájában a rendelkezésére állunk ügyfeleinknek, hívjon bizalommal azonnali autómentéshez minket!

Autómentés Budapesten: Mert a fővárosiakat sem kímélik a problémák!

Autómentés Budapesten: Mert a fővárosiakat sem kímélik a problémák!Mostanság hatalmas káosz tapasztalható a budapesti közlekedésben, egymást érik az építkezések, felújítások, ami miatt nap, mint nap hatalmas torlódások alakulnak ki az utakon. Ezeket a megpróbáltatásokat nem mindegyik gépjármű képes elviselni, így ez a rendkívüli igénybevétel eredményezhet komoly műszaki problémákat is, akár a munkába vagy a hazafele úton is. Ilyenkor a gépjármű lefullad, és nem marad más hátra, mint hogy éljen a budapesti autómentés lehetőségével.

Mivel tisztában vagyunk a manapság uralkodó fennakadásokkal a fővárosi utakkal kapcsolatban, az autómentést Budapesten igyekszünk a lehető legrugalmasabban kezelni és a legrövidebb határidővel biztosítani. Egy lerobbant gépjármű tovább akadályozza a forgalmat, ez pedig nemcsak a többi autósnak kellemetlen, hanem az érintett jármű tulajdonosának is.

A profi budapesti autómentést kollégáink rutinja és eszközeink korszerűsége biztosítja. Ne essen kétségbe, ha probléma jelentkezik, inkább vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Megbízható autómentővel a baj sem tűnik óriásinak!

Megbízható autómentővel a baj sem tűnik óriásinak!Lerobbant, defektet kapott, balesetet szenvedett, kifogyott a benzin, meghibásodott egy alkatrész? Közel és távol senki nincs, akit hívhatna, nem tud segítséget kérni? Itt csak egy autómentő segíthet!

Nem mindegy, hogy vészhelyzetben kit hív, hiszen az autómentő megbízhatósága is sokat nyom a latban. Ha valaki jól végzi az autómentést, akkor többet nyújt puszta autószállításnál és esetleges javításnál.

A megbízható autómentő maga a várva-várt segítség az autótulajdonos számára. Gondoskodik arról, hogy a baj ne legyen még nagyobb, és arról is, hogy rövid időn belül hozzáértő kezekbe kerüljön az autó. Ehhez jól felszerelt géppark kell, kiváló szakemberek és rugalmas szolgáltatások, állandó elérhetőség.

Forduljon bizalommal hozzánk, ha szüksége van a segítségünkre! Igyekszünk minden hívásra azonnal válaszolni, és kiszállni a helyszínre nappal és éjszaka is. Autómentést érintő kérdéseivel, észrevételeivel megadott elérhetőségeink bármelyikén kereshet minket!

Autómentés a legszélsőségesebb időjárásban is? Velünk lehetséges!

Autómentés a legszélsőségesebb időjárásban is? Velünk lehetséges!Szinte már szabályszerű, hogy a gépjármű mindig a legrosszabbkor megy tönkre, vagyis gyakorta előfordul, hogy a legszélsőségesebb időjárás közepette áll le az autópályán vagy egy lakatlan területen. Természetes ilyenkor, hogy a körülmények miatt az autó tulajdonosán azonnal pánikhangulat lesz úrrá, ezért hirtelen azt sem tudja, mihez fogjon. Ha Ön szeretne felkészülni a legrosszabb helyzetekre, jegyezze fel elérhetőségeinket, és biztosítjuk az autómentést szélsőséges időjárási körülményekben is!

Számunkra is ismert, hogy a gépjárművek gyakran a legrosszabb helyzetekben képesek megadni magukat, ezért fontosnak tartjuk, hogy esős, havas időben is biztosíthassuk autómentés szolgáltatásunkat a bajba jutott autósok számára. Kollégáink a lehetőségeikhez képest ilyenkor is a lehető legrövidebb időn belül igyekeznek a helyszínre érni, így nem kell kompromisszumot kötnie hosszú ideig a kellemetlen helyzettel.

Ha szolgáltatásunk igénybevétele előtt, előzetesen kérdései lennének az autómentéssel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

  • Autómentésxyz
  • Autómentésxyz
  • Autómentésxyz
  • Autómentésxyz
  • Autómentésxyz
Copyright © 2013 Bánfai Autómentés - Darus Autómentés, autómentés, autószállítás

Mobil: (20) 944 2496, Fax: (1) 276 67 64

E-mail: b.automento@freemail.hu 1215 Budapest, Deák Ferenc u 51/b

Optimalizálva: Mozilla Firefox, Google Chrome

Honlap - Design: Bánfai Tician E-mail: webmaster@banfai-automentes.hu


oldal tetejére