Fax-szám

Autószállítás


 • Autószállítás, akár hétszemélyes autóval is!

 • Autószállítás, akár több darab is.

 • Alacsony építésű sportkocsik, versenyautók szakszerű szállítása.

 • Veteránautók szállítása.

 • Motorszállítás, akár több darab is!

 • Gyűjtő fuvarozás.

Autómentés, autószállítás 0-24
Ha segítségre van szüksége keressen minket elérhetőségeinken!

Autószállítás Budapesten: itt minden feltétel adott!

Autószállítás Budapesten

Szeretné a legjobb kezekben tudni veterán vagy versenyautóját? Nálunk minden feltétel adott a biztonságos autószállításhoz, keressen minket!

Bizonyos esetekben szükség lehet verseny vagy veteránautó szállításra. Természetes, hogy a tulajdonosok szeretnék megtalálni a legfelkészültebb csapatot a feladatra, hiszen az értékes, pótolhatatlan autókat nem lehet akármilyen formában, szakmai tapasztalat nélkül szállítani.

Autószállítás Budapesten, szakmailag rátermett emberekkel

Budapesten az autószállítással kapcsolatban óriási hangsúlyt fektetünk a személyi feltételekre, vagyis arra, hogy magasan képzett, valódi hozzáértők végezzék a feladatokat. Kollégáink minden fontos szakvizsgát, alkalmasságit elvégeztek annak érdekében, hogy az ügyfeleknek a maximumot nyújtsák a szállítás során.

A szakmai felkészültség mellett az egészségügyi állapotot is komolyan veszik a szakembereink. Rendszeresen járnak vizsgálatokra, ellenőrzésekre azért, hogy ebből a szempontból se legyenek akadályok. Időben kiszűrésre kerülhetnek az esetleges problémák. Ügyfeleink mindig egészséges, lelkiismeretes szakemberekre bízhatják az értékes járműveiket.

Profi felszerelés, amellyel minden helyzet megoldható

A profi felszerelés szintén nélkülözhetetlen ahhoz, hogy valóban minőségi szolgáltatást kínáljunk Budapesten az autószállításhoz. Az emelők, különböző eszközök, óriási szerszámkészlet szakembereink számára nélkülözhetetlenek. A professzionális, modern rögzítők mellett nem történhetnek balesetek az autóknál, így azok épségben megérkezhetnek az adott helyszínre.

Ahogy a szakembereknél, úgy a szerszámoknál, berendezéseknél is lényeges a megfelelő állapot. Folyamatosan cserélődik az eszközpark, hiszen tönkrement, régi szerszámokkal, rögzítőkkel nem lehet jól, körültekintően dolgozni.

Budapesten az autószállítást bátran ránk bízhatják a tulajdonosok, itt mindig felkészült, gyakorlott szakemberek, professzionális háttér várja az ügyfeleket. Folyamatosan elérhetők vagyunk, ránk a jövőben is számíthat.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Autószállítás biztonságosan, szakszerűen

autószállítás

Autószállításra lenne szüksége, és szeretné a legjobb kezekben tudni az értékes járművet? Keressen bennünket, a biztonságos körülményekről gondoskodunk!

Bizonyos helyzetekben, például autóversenyeknél vagy kiállításoknál felmerülhet az igény a járművek szállítására. Érthető, hogy erre a feladatra az érintettek a legjobb szakembereket szeretnék megtalálni, hiszen gyakran igen különleges és pótolhatatlan autókról van szó.

A biztonságos és szakszerű autószállításhoz elengedhetetlen a szakmai tapasztalat és azok a berendezések, amelyekkel egyszerűen, problémák nélkül meg lehet oldani a járművek mozgatását, utaztatását. Rendkívül kellemetlen, ha a szállítás során baleset történik, például a nem megfelelő állapotú mozgatóeszközök miatt. A szolgáltató és a megrendelő egyaránt igen kényes helyzetekkel találhatják magukat szemben.

Amennyiben Önnek is szüksége lenne valamilyen okból kifolyólag szakszerű autószállításra, keressen fel bennünket bizalommal! Cégünk több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik a mentés, járműszállítás terén.

Munkánkat körültekintően, lelkiismeretesen végezzük. Az autószállítás körülményeit valóban nem bízzuk a véletlenre: a legjobb, legfelkészültebb szakemberekből áll csapatunk, munkánkhoz modern, rendszeresen ellenőrzött berendezéseket alkalmazunk. Bátran ránk bízhatja értékes járművét, nem érhetik kellemetlen meglepetések a szállítás végeztével, a szóban forgó autók épségben megérkeznek az adott helyszínre.

Vállalkozásunkra hosszú távon számíthatnak az ügyfelek. Ez azt jelenti, hogy, ha a jövőben ismét kiállításon vagy versenyen kellene megjelennie, vagy más ok miatt lenne szükség az autószállításra, nyugodtan fordulhat hozzánk, folyamatosan elérhetők vagyunk.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Maximálisan alkalmazkodunk ügyfeleinkhez, a könnyű időpont egyeztetés érdekében. Ha kérdései lennének, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Sérült gépkocsi szállítása biztonságosan, szakszerűen

Sérült gépkocsi szállítása biztonságosan, szakszerűen. Legyen az ügyfelünk, nálunk a legjobb kezekben lesznek az autók, keressen minket bizalommal!

Amikor sérült gépkocsi szállításra van szükség, egyesek úgy vélik, hogy elegendő megoldás az, ha vontatni fogják a szóban forgó járművet. Ez több szempontból nem túl jó döntés. Egyrészt így a többi közlekedő is veszélyes helyzeteknek lesz kitéve, másrészt az ember megkockáztatja azt, hogy további sérülések keletkezzenek a személygépkocsin, amelyek helyreállítása még plusz kiadásokkal járhat. Ilyenkor a legideálisabb az, ha az ember olyan szolgáltatót keres, amelynek rendelkezésre áll a megfelelő berendezés a sérült gépkocsi szállításához. Amennyiben Önnek is szüksége lenne ezzel kapcsolatban profi vállalkozásra, ne kutasson tovább, mert nálunk a legjobb kezekben vannak az autók!

sérült gépkocsi szállításához speciális eszközök, szállítójárművek állnak rendelkezésre, amelyekkel hatékony munkát tudunk végezni a megbízások során. Az általunk kínált megoldásokkal nem lehetnek kitéve sem a járművek sem pedig a közlekedők a veszélyes helyzeteknek. A sérült gépkocsi szállítását nagy körültekintéssel, lelkiismeretesen végezzük el, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk és a szolgáltatással egyaránt. A minőségi kivitelezés mellett odafigyelünk a rugalmasságra is, hiszen tudjuk, hogy ilyenkor minden perc számít. Ránk nem kell hosszasan várni, igyekszünk minél hamarabb megérkezni a helyszínre, és kivitelezni a kocsi elszállítását. Bármilyen helyzetet megoldunk, számunkra semmi sem jelenthet kihívást, mindenre fel vagyunk készülve.

sérült gépkocsi szállításához megbízható szolgáltatást kínálunk. Velünk minden a legnagyobb rendben lesz, a gördülékeny munka biztosított. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. A korrekt árakról sem feledkezünk meg, itt nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a biztonságos alternatívákért. Ha kérdései lennének, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Autószállítás profikkal? A legjobb helyen jár!

Ha az autószállítással kapcsolatban egyesek szolgáltatást szeretnének igénybe venni, az érintettek általában nem bízzák a véletlenre a kiválasztást: kizárólag profikat keresnek erre a feladatra, nem véletlenül, hiszen tudják, hogy kellő tapasztalat és gyakorlat nélkül mennyire kockázatos járművet szállítani. Amennyiben Ön is hasonló elvárásokkal keres vállalkozást az autószállításhoz, de még nem találta meg a megfelelőt, ne kutasson tovább, ugyanis cégünk a maximumot nyújtja az ügyfelek számára!

Az autószállításnál minden olyan tényezőre odafigyelünk, amik biztosítják, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk a bennünket felkereső ügyfeleknek. Az első és legfontosabb, hogy rutinos, tapasztalt szakemberek foglalkoznak a szállítással, akik a hosszú évek során már számtalan esetet oldottak meg szakszerűen, rövid idő alatt. Számunkra nincs kihívás, bármilyen autószállítással kapcsolatos feladatról legyen szó, könnyedén megoldjuk. Tapasztalt szakembereink tudásuknak és korszerű, modern felszerelésüknek köszönhetően színvonalas szolgáltatást tudnak biztosítani. A munkaeszközöket folyamatosan karbantartjuk, ellenőrizzük, továbbá fejlesztjük a rendelkezésre álló eszközparkot is. Ügyfeleink jelentkezése után igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül gondoskodni a szakszerű autószállításról, így időben elszállításra kerülhet például egy sérült jármű. Az autószállítással kapcsolatban ránk hosszú távon számíthat: ha a jövőben ismét szüksége lesz járműszállításhoz profi közreműködésre, csak fel kell keresnie bennünket, mi pedig újból segíteni fogunk, felkészült szakembereinkkel.

Velünk az autószállítás terén biztosan pozitív tapasztalatokkal gazdagodhat. Nálunk a legjobb kezekben lesz a szállítandó jármű! Tájékozódjon a szolgáltatás részleteiről honlapunkon, és, ha szeretné ránk bízni az autószállítást, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdéssel kapcsolatban!

 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
 • Autómentésxyz
Copyright © 2013 Bánfai Autómentés - Darus Autómentés, autómentés, autószállítás

Mobil: (20) 944 2496, Fax: (1) 276 67 64

E-mail: b.automento@freemail.hu 1215 Budapest, Deák Ferenc u 51/b

Optimalizálva: Mozilla Firefox, Google Chrome

Honlap - Design: Bánfai Tician E-mail: webmaster@banfai-automentes.hu


oldal tetejére
Telefon:+36 70 4233 334
E-mail:b.automento@freemail.hu